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Anti-inflammatory Activities of Artemisia annua L. Extract According to Processing Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Efficacy of Artemisia annua L Extracts for Recovery of Damaged Liver Tissue
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Influence of Artemisia annua Extract on Proliferation and Differentiation in Osteoblastic MC3T3-E1 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
A 13-Week Repeated Dose Oral Toxicity Study on a Water Extract of Artemisia Annua in SD Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Artemisia annua Leaf Extract Prevents Hepatic Steatosis in High-Fat Diet-fed Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
The Extract from Artemisia annua Linné Induces Apoptosis through the Mitochondrial Signaling Pathway in HepG2 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
개똥쑥 분말을 첨가한 절편의 품질특성
Food Science and Preservation
2015 .12
Optimization Extraction Conditions for Improving Polyphenol Content and Antioxidant Activity in Artemisia annua Leaf Tea Extracts Using Response Surface Methodology
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .05
상품김치 생산공정의 발달사
식품과학과 산업
2024 .06
환경스트레스 처리에 의한 개똥쑥 artemisinin 생합성 증진
Journal of Plant Biotechnology
2022 .12
Apoptosis-induced Effects of Extract from Artemisia annua Linné by modulating Akt/mTOR/GSK-3β Signal Pathway in AGS human gastric carcinoma cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effects of the Extracts from Artemisia annua L. Collected at Different Time on Reactive Oxygen Species (ROS) and Nitric Oxide Release in RAW 264.7 and BV2 Cells
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
Korea’s export kimchi strategy based on the characteristics of American consumer product kimchi trade
식품저장과 가공산업
2024 .09
시판김치 인식도 조사를 기반으로 한 김치양념 최적화 연구: 전라북도 여성을 대상으로
산업식품공학
2018 .01
A comparative study on sensory evaluation of kimchi and stir-fried kimchi targeting Thai buyers and consumers
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
개똥쑥(Artemisia annua L.)의 생리 활성
Weed&Turfgrass Science
2021 .09
저장조건을 달리한 봄배추로 제조한 김치의 숙성 중 품질 변화
한국식품영양학회지
2017 .04
Complexity of kimchi fermentation: Factors influencing the microbial and metabolic profile of kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
한국 김치산업의 발전과 전망
식품과학과 산업
2020 .12
김치산업의 현황과 전망
식품산업과 영양
2019 .06
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