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Antimicrobial effect of non-thermal atmospheric plasma and its application for control of postharvest pathogenic decay of paprika
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
플라즈마 처리 후 수확후산물의 품질안전성 영향평가
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Plasma-based organism evaluation equipment using atmospheric-pressure plasma jets: Efficacy for controlling insect pests
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2019 .10
Effect of Plasma Activated Water on the Postharvest Quality of ‘Siberia’ Lily
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Curing of meat batter by indirect treatment of atmospheric pressure cold plasma
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .03
Development of organism evaluation equipment by atmospheric-pressure plasma jets and insecticidal efficacy
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
감귤 정유 처리를 통한 온주밀감의 저장 중 품질 변화
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Comparative response of functional compounds and physiological activities in peanut shell treated with atmospheric pressure plasma
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
천혜향 감귤과실의 동해발생 피해온도와 과실품질 특성
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
초기 플라즈마 방전에 미치는 RF 방전전압 변조의 영향
해양환경안전학회 학술발표대회 논문집
2017 .01
비열 플라즈마의 저장 중 양파 병해 억제 효과
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
2019년 제주도 노지 온주밀감과 시설재배 천혜향의 일소 발생량
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Quality Evaluation of Low Temperature Treatment for Tangors, Cheonhyehyang(Setoka) and Redhyang(Kanpei)
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2022 .11
Functional Properties of Citrus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Postharvest technologies for fruits and vegetables in South Asian countries : a review
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .09
Plasma-Activated Water could Promote the Growth and Antioxidant Contents of Lettuces (Lactuca sativas L.) in Hydroponics
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
Major Trends in African Postharvest Technology and Technical Support Direction
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Application of Hyperspectral Imaging Technique for Postharvest Management
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Effect of roasting treatment on the chemical composition of Citrus (Citrus unshiu) peel
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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