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이용수
ABSTRACT
1. 서론
2. 재료 및 방법
3. 결과 및 고찰
4. 적요
5. 감사의 글
6. 인용문헌
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2021 .04
Effects of ultraviolet radiation on the physicochemical characteristics of Korean native cattle (Hanwoo) beef
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Changing consumer beef consumption and perception
Korean Journal of Agricultural Science
2023 .03
거정석 첨가급여가 거세한우육의 품질 특성에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2017 .12
Effect of Natural Plant Extracts on Quality Characteristics and Storage Stability of Hanwoo Beef Jerky
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effect of Aging and Freezing Conditions on Meat Quality and Storage Stability of 1<sup>++</sup> Grade Hanwoo Steer Beef: Implications for Shelf Life
한국축산식품학회지
2017 .01
Comparison of Quality Characteristics and Antioxidant Activity in Loin Meats of Organic Hanwoo, America and Australian Beefs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Analysis beef consumption using SUR
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .06
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대한영양사협회 학술지
2017 .01
Comparison of Quality Property and Functionality among Beef Jerky made from Hanwoo, Australian and New Zealand beef
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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Food science of animal resources
2019 .01
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한국식품과학회지
2022 .10
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동물생명과학연구
2016 .06
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축산식품과학과 산업
2018 .01
국내 소고기 자급률 향상이 세계 온실가스 감축에 미치는 영향
Journal of Animal Breeding and Genomics
2022 .03
3등급 한우를 이용한 건조숙성육 제품의 숙성기간별 품질 변화
산업식품공학
2016 .01
Factors affecting consumers’ preferences for US beef
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
Monthly Hanwoo supply and forecasting models
Korean Journal of Agricultural Science
2021 .12
Change in Physicochemical and Microbiological Qualities of Hanwoo Beef under Different Freezing and Thawing Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Anti-proliferative Effect of a Novel Anti-oxidative Peptide in Hanwoo Beef on Human Colorectal Carcinoma Cells
한국축산식품학회지
2018 .01
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