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ABSTRACT
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동송근(Pinus densiflora root) 추출물의 기능성식품 활성
Food Science and Preservation
2016 .02
Comparison of Phenolic Compounds and Antioxidant Activity of Small Berry Fruits Produced in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Influence of High Hydrostatic Pressure Phenolic Compounds and Antioxidant Activities of Aged ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Isolation and characterization of dehydroabietic acid and communic acid from Pinus densiflora needles and antihypertensive effect of Pinus densiflora needles on spontaneously hypertensive rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antibacterial Activity of Korean Pine (Pinus densiflora) Needle Extracts on Escherichia coli and Staphylococcus aureus: Mechanism and Properties of Membrane
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
Functional Investigation of Pine (Pinus densiflora Siebold & Zucc.) needle fraction extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
동송근(Pinus densiflora root) 추출물의 미용식품활성
Journal of applied biological chemistry
2017 .01
Comparison of symptom development of pine wilt disease on Pinus densiflora and on Pinus koraiensis under temperature gradient greenhouse
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Antioxidant and Antihypertensive Activities of Grains in Relation to Phenolic Compound and Amino Acid contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Multivariate statistical analysis of the comparative antioxidant activity of the total phenolics and tannins in the water and ethanol extracts of dried goji berry (Lycium chinense) fruits
한국식품과학회지
2019 .06
Inhibition of inflammatory responses in lipopolysaccharide-induced RAW 264.7 cells by Pinus densiflora root extract
Journal of applied biological chemistry
2018 .01
조선왕릉 태릉(泰陵)의 역사경관림 변화와 관리방안
한국조경학회지
2015 .01
몽골산 Iris bungei 추출물의 자유 라디칼 소거 및 α-glucosidase 저해 활성
Food Science and Preservation
2017 .10
Extraction Conditions for Phenolic Compounds with Antioxidant Activities from White Rose Petals
Journal of applied biological chemistry
2015 .01
숙성조건이 장미꽃 추출물의 페놀화합물(phenolics) 함량과 산화방지 활성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2017 .12
번행초(Tetragonia tetragonioides)로부터 추출한 Phenolic Compounds의 미용 식품 활성
한국식품영양과학회지
2016 .03
Antioxidant Activity and Total Phenolic Content in Three Legumes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
역사문화적 관점에서의 치악산국립공원 구룡계곡 소나무림의 식생구조 및 관리방안
환경복원녹화
2017 .01
Enhancement of Phenolic Production and Antioxidant Activity from Buckwheat Leaves by Subcritical Water Extraction
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .12
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