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Transcriptional Regulation of Fruit Softening in ‘Bluecrop’ Highbush Blueberry during Ripening
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Changes in Cell Wall Composition and Cell Wall Modifying Enzyme Activities in ‘Bluecrop’ Highbush Blueberry Fruit during Ripening
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Transcriptome Analysis of Anthocyanin Biosynthesis Genes in ‘Bluecrop’ Highbush Blueberry Fruits during Ripening
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Changes in Postharvest Quality of Preharvest β-aminobutyric Acid-treated ‘Bluecrop’ Highbush Blueberry Fruit During Storage
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
하이부쉬 블루베리 중생종 ‘Bluecrop’의 영양진단을 위한 적정 엽분석 시기
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Abscisic Acid and Anthocyanin Biosynthesis in Highbush Blueberry Fruit during Ripening
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Expressions of Cell Wall Modification Related Genes in ‘Bluecrop’ Highbush Blueberry (Vaccinium corymbosum) Fruits during Ripening
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
Anthocyanin Biosynthesis associated with Skin Coloration in Highbush Blueberry Fruit during Ripening
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Effects of Daylength and Abscisic Acid on Ripening Characteristics in Post-harvested ‘Jersey’ Highbush Blueberry Fruits
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
하이부시 블루베리 ‘블루크롭’ 엽 크기에 따른 광합성 특성
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Differentiation of highbush blueberry (Vaccinium corymbosum L.) fruit cultivars by GC-MS-based metabolic profiling
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Antioxidant Capacity and Physiological Compound Content of Highbush Blueberry Varieties Extracted in Different Ethanolic Solvents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Pectin is Main Factor to Regulate the Fruit Size and Firmness during Fruit Development and Ripening in Asian Pears (Pyrus pyrifolia)
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Field Performance of Highbush Blueberry Propagated by Stem Cuttings and Micropropagation
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Flowering and Harvest Period Phenology Differences of ‘Duke’ Highbush Blueberry in Each Region
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
하이부쉬 블루베리 품종별 착과 유무와 재식거리에 따른 수체 생육 및 과실 특성
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
블루베리 ‘블루크랍’ 결과모지 특성에 따른 수확량 및 품질의 차이
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Optimization of passion fruit filling formulation using passion fruit, sugar, and pectin by mixture design
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Differences in the Activity of Pectin-degrading Enzymes Affecting Pear Fruit Growth Rate
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Change of Gene Expression as Related to Ripening of Citrus Fruits in High Temperature
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
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