지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Reproductive toxicity of thiram to zebrafish (Danio rerio)
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2021 .05
Developmental toxicity of thiram on normal growth and cardiac function of zebrafish
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2022 .04
LC-MS/MS를 이용한 볍씨 중 Thiram 분석법 정립
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2023 .04
Determination of 10 acidic pesticides in green leafy vegetables by modified QuEChERS method and liquid chromatography tandem-mass spectrometry
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2019 .04
Quality Characteristics and Antioxidant Activities of the Organic Vegetable Fruits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
토양 중 QuEChERS 기반 농약 다성분 분석법 설정 연구
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2021 .05
토양 중 QuEChERS 다성분 분석법 개발
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .04
Validation and Monitoring of Spirotetramat Using Multi-residue Method (QuEChERS)
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2022 .11
Non-chemical Control for Growth and Development of Fruit Vegetable Seedlings
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Functional juice and quality characteristics using fruits and vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Mineral and Ash Contents of Fruits and Vegetables in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Dithiocarbamte Fungicides by Modified QuEChERS
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2019 .04
Improvement of Extraction Efficiency for Multi-residue Analysis Methods of Pesticides in Agricultural Products with QuEChERS Method
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2017 .04
수확 후 온도처리가 복숭아 (‘미백도’ 및 ‘수미’) 저온 저장 중 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Development of High Value-Added Commercialization Using Jeju Clean Fruits and Vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
코덱스의 식품 분류: 채소류
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
Method development for residue analysis of sulfonylurea herbicides using the modified QuEChERS sample preparation and LC-MS/MS analysis
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .04
Current evidence on the association between intake of fruits and vegetables and chronic diseases
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
초등학생의 채소 인지도와 채소 섭취 관련 인자들 간 상관관계 및 학교급식의 설명형 메뉴명이 채소 섭취 의사에 미치는 영향
대한영양사협회 학술지
2018 .01
Facilitators and barriers to fruit and vegetable intake
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
0