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Foods and New Era
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Anti-Inflammatory and Anti-Asthmatic Effects of Steamed Ginger Extract in LPS-Stimulated Raw264.7 Cells and Ovalbumin-Induced Asthmatic Murine Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Trends in Korean Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Utilization of Affective/Sensory Science to Develop Care Foods and Future Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Monitoring of Anti-obesity Drugs in Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Elderly-Friendly Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Traditional Korean Foods on Health Outcomes of the Healthy
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
A Study on the Activities of α-Amylase and Protease in Enzyme Foods and Enzyme-Shaped Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Analysis and Monitoring of Polydimethylsiloxane and Silicon Dioxide in Processed Foods and Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Korean Functional Foods 서평
식품산업과 영양
2018 .12
[서평] Korean Functional Foods
식품과학과 산업
2018 .12
Quantitative Sensory Evaluation of Korean Traditional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Strategies to Promote the Korea Functional Foods Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Korean Traditional Fermented Foods and Global Strategy
식품저장과 가공산업
2015 .12
Monitoring of Anti-obesity Drugs and Their Analogues in Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Strategy for Health Claim in Conventional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Anti-Oxidative and Anti-Inflammatory Effects of Medicinal Herb Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
약용식물의 기능성 성분 분석 및 다양한 생리활성
한국식품영양과학회지
2019 .12
Antimicrobial Activity and Functional Activity of Bacteria Isolated from Korean Traditional Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Development and Management of a Total Health Care System Based on Research of Functional Foods and Global Expansion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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