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Physical and chemical properties of Korean fermented fish sauces from different fish species
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .05
Enhanced Production of γ-Aminobutyric Acid (GABA) by Batch Fermentation of Lactobacillus brevis FBL-3
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
In the Germination of Plant the Production and Role of GABA
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
The Effect of pH Control by Organic and Inorganic acid/base on Reducing Biogenic Amines in the Fermented Fish Sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Quality Characterization of Commercial fish sauce and Quality Improvement and Process Control Standardization of Sailfin Sandfish Sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
차추출물과 마늘식초를 이용한 생선회용 소스의 항균활성 및 관능특성
Food Science and Preservation
2016 .10
원료의 선도가 멸치액젓의 품질 및 위생안전성에 미치는 영향
수산해양교육연구
2015 .08
Effects of Traditional Sauce Type and Storage Time on Quality Characteristics, Shelf-life and Flavor Compounds of Marinated Pork Cooked by Sous Vide Method
Food science of animal resources
2019 .01
Analysis of Biogenic Amines in Commercial Fish Sauces by HPLC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
유산균 발효 다시마(Saccharina japonica) 분말이 첨가된 조미간장의 품질 특성
한국수산과학회지
2018 .12
Metabolomic Studies in Apis mellifera
Journal of Apiculture
2023 .06
Electrostatic Spray 기술을 이용한 GABA 생성 유산균 함유 곡류 제품 개발
한국식품영양과학회지
2017 .08
Metabolomic Characterization in Various Parts of Panax ginseng during Different Harvesting Seasons through a 1H NMR-Based on Metabolomics Study
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Anti-Stress Effect of GABA Enriched Rice Berry Bran on Immobilized Stress Rat Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
해양심층수와 γ-Aminobutyric Acid (GABA) 함유 배양액의 결정화를 이용한 GABA함유 소금의 제조
산업식품공학
2015 .01
Metabolomics and Its Application to Food Sciences
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Metabolomic Comparative Analysis of Korean Wheat Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Optimization of Manufacturing Conditions of Seasoning Sauce using Anchovy Sauce Residue by Reaction Flavor Technology through Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparison of quality and bioactive components of Korean green, white, and black teas and their associated GABA teas
한국식품과학회지
2022 .04
녹각 추출액의 젖산발효를 통한 고농도 감마-아미노부티르산 생산 최적화
한국식품과학회지
2018 .02
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