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Onion Treatments of Tteokbokki Tteok to Improve Its Microbial and Quality Characteristics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality Characteristics of Tteokbokki Tteok Varying Packing Unit by Heat Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Improvement Effect of Tteokbokki Sauce with Functional Labeling System on Dexamethasone-induced C2C12 myotube models
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
흑미 첨가량을 달리한 떡볶이 떡의 품질에 관한 연구
Food Science and Preservation
2016 .04
Analysis of Physicochemical Propertis and Antioxidant Activities of Commonly Consumed Tteokbokki Sauce in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Development of High-Moisture, Room-Temperature-Stable Tteok-bokki without Chemical Preservatives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effects of Mixing Ratio and Freezing Temperature on the Rehydration Characteristics of Freeze Dried Thin Rice Gruel
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
키위 ‘스위트골드’ 과실의 수확시기에 따른 수확 후 품질 특성
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Analysis of Gene Expression Profiles of Vitis flexuosa During Dehydration and Rehydration by Microarray
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Introduction of Plasma Storage Technology and Proposal for Empirical Research for Commercialization of Storage Technology
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Development Hanwoo Steak Sauce and Hanwoo Tteok-Galbi Tailored to Export in Hong Kong
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
초미세 다시마 분말을 활용한 즉석 어묵 면 제조기술연구
산업식품공학
2019 .01
유산균 발효 식혜 첨가 떡볶이 떡의 품질 특성 및 유통기한 설정
한국식품영양과학회지
2020 .08
수화 시의 형태학적 특징에 따른 건해삼의 등급 분류 시스템 개발
한국식품영양과학회지
2017 .03
The effect of storage time and storage temperature on egg quality
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2015 .11
열풍건조 온도에 따른 고구마 잎의 영양성분 및 수화복원성 변화
Food Science and Preservation
2015 .08
배출식 CA저장고를 이용한 겨울배추 품질평가
산업식품공학
2018 .01
Effect of Rice Protein Addition and Punching Time on the Freeze-Thaw Stability of Pumpkin Injeolmi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Development of Production and Storage Technology for Vegetable Transplants
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Metabolite profiling of rice according to storage conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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