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Wheat and Wheat-Derived Beverages: A Comprehensive Review of Technology, Sensory, Biological Activity, and Sustainability
Preventive Nutrition and Food Science
2023 .12
Anti-Oxidant and Anti-Adipogenic Effects of Ethanol Extracts from Wheat Germ and Wheat Germ Fermented with Aspergillus oryzae
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .03
효소 처리 밀 배아 추출물의 화학적 특성 변화
한국식품과학회지
2019 .04
Anti-inflammatory Activities of Wheat grain and Wheatgrass extracts of Korean origin in LPS-Stimulated RAW 264.7 macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
A Study on the Quality Characteristics of Domestic Wheat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
쌀눈 분말을 첨가한 양갱의 품질특성
한국식품영양학회지
2021 .01
Differential induction of allergy responses by low molecular weight wheat proteins from six wheat cultivars
Journal of applied biological chemistry
2017 .01
Classification of 31 Korean Wheat (Triticum aestivum L.) Cultivars Based on the Chemical Compositions
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .12
Comparison of Allergy-Inducible Wheat Protein Contents among Imported and Domestic Wheat Flours in Korea
Journal of applied biological chemistry
2016 .01
효소와 유산균 전처리 밀싹분말의 이화학적 성분 및 항산화 활성
한국식품영양학회지
2020 .01
Immune Enhancing Effect of Wheat Germ Extract (Wegerm) on Immune-deficient Mice Induced by Cyclophosphamide
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quality characteristics and bread-making properties of Korean whole wheat flour produced at different addition levels of wheat bran
Food Science and Preservation
2024 .08
Real Time PCR을 활용한 가공식품에서의 밀 검출에 관한 연구
산업식품공학
2019 .01
차세대 염기서열분석을 통한 밀 기능유전체 연구의 현황과 전망
한국육종학회지
2018 .01
효소처리한 미선나무 잎의 용매 추출 후 이화학적 품질 변화
한국식품영양학회지
2023 .02
Development of Multi-Functional Enzyme Food Using Roasted Wheat Brand Flour Fortified with Poly-γ-Glutamic Acid and "γ-Aminobutyric Acid by Co-Fermentation.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Genetic Diversity and Population Structure of Mongolian Wheat Based on SSR Markers: Implications for Conservation and Management
Plant Breeding and Biotechnology
2017 .01
국산 밀 품종 및 제분율에 따른 막걸리의 품질 특성
한국식품영양학회지
2016 .10
밀싹의 재배 정도별 항산화 활성과 이를 첨가한 설기떡의 품질특성
한국식품영양학회지
2024 .08
아그로박테리움 매개 밀 형질전환
한국육종학회지
2022 .12
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