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효소와 유산균으로 전처리한 밀싹분말을 첨가한 식빵의 품질 특성
한국식품영양학회지
2020 .01
밀싹의 재배 정도별 항산화 활성과 이를 첨가한 설기떡의 품질특성
한국식품영양학회지
2024 .08
Investigation on health benefit of fermented wheat bran by lactic acid bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Lactic Acid Bacteria and Healthy Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Comparison of Antioxidant Compounds and Activities of Wheat Sprout Extracts according to Harvest Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effect of Heat Processing on Chemical Composition and Antioxidative Activity of Wheat Sprout Tea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
새싹밀의 재배방법과 수확시기에 따른 항산화 성분 및 활성 평가
한국식품영양학회지
2021 .12
A study on the validity of probiotics through evaluation of the physiological properties and intestinal adhesion of lactic acid bacteria
한국식품과학회지
2023 .12
Immunostimulatory Effects of Fermented Barley Sprout by Lactic Acid Bacteria on RAW264.7 Macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Selection and characteristics of lactic acid bacteria isolated from Korean traditional food
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
The Characteristics of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Improved Functions of Fermented Coffee by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Changes in The Content of Organic Acids in Enzyme-Treated Wheat Germ Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality Characteristics of Fermented Product by Lactic Acid Bacteria with Spinach Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
프로바이오틱스와 유산균 제품의 균수 함량과 보존방법에 따른 변화 연구
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
Enzyme Inhibitory Properties and Probiotic Potential of Lactic Acid Bacteria from Island Coastal Regions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Physicochemical Properties and Antioxidant Activities of Fermented Radish Juice by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Anti-inflammatory Activities of Wheat grain and Wheatgrass extracts of Korean origin in LPS-Stimulated RAW 264.7 macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Development of fermented sprouted ginseng material fortified with functional ingredients using lactic acid bacteria and premium dog food manufacturing using the fermented sprouted ginseng material
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Optimization for Lactic acid Fermentation Conditions of Broccoli Sprouts Extracts Using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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