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Population Level Analysis of Korean Gut Microbiome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Impact of Carbohydrate Consumption on Gut Microbiome and Metabolic Syndrome in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Role of Probiotics in the Human Gut Microbiome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Human Gut Microbiome for Personalized Nutrition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Research and technical development of probiotics based on gut microbiome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Role of Microbiome in Obesity, Diet, and Cancer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Korean Gut Microbiome for Personalized Nutrition and Healthcare
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Deciphering the Korean Gut Microbiome : Past, Present and Future Perspectives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Gender differences in gut health and immunity of aged mice fed high salt diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Exploring probiotics as a modulator of immune function and gut microbiome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
The Gut Microbiome in an Ageing Host: Friend or Foe?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Metabolome: Crosstalks between Gut Microbiome and Host
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Upgrade probiotic efficacy using gut microbiome and intestine adherence
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Disease and Human Microbiome : Microbiome Study on Allergic Disease in Infant and Children
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effects of Short Chain Fatty Acid Supplementation on Inflammatory Bowel Diseases Development in Association with Gut Microbiome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effects of High Protein Diet on Chemical-Induced and on Spontaneous Mouse Colorectal Cancer Development
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Research Trends of Complementary Feeding in Korea: 2000-2024
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Probiotics: A Treasure from Gut for Gut and Beyond
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
High-Salt Diet Ameliorates High-Rice Diet-Induced Metabolic Disorder and Change of Gut Microbiota
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effects of fermented soybean products (Cheonggukjang) on human gut microbiomes in westerners
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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