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Research and technical development of probiotics based on gut microbiome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Exploring probiotics as a modulator of immune function and gut microbiome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Population Level Analysis of Korean Gut Microbiome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Upgrade probiotic efficacy using gut microbiome and intestine adherence
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Can microbiome reference materials improve probiotic community analysis?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Probiotics: A Treasure from Gut for Gut and Beyond
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Human Gut Microbiome for Personalized Nutrition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effect of Probiotics on Gut-Liver Axis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
프로바이오틱스, 프리바이오틱스 및 신바이오틱스 연구동향
식품과학과 산업
2019 .09
Korean Gut Microbiome for Personalized Nutrition and Healthcare
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Deciphering the Korean Gut Microbiome : Past, Present and Future Perspectives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Probiotics: The Next Dietary Strategy against Brain Aging
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .03
Effects of Long-Term Feeding of High Protein Diet on Mouse Gut Microbiome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Prebiotics, Probiotics, and Synbiotics Effects on Menopausal Symptoms and Gut Microbiome in Estrogen-Deficient Animals
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Bacillus-Based Probiotics Supplementation Restores Homeostasis of Gut Microbiome and Function in Antibiotics-Treated Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
국내외 프로바이오틱스 제품 개발 현황
식품과학과 산업
2019 .09
프로바이오틱스・마이크로바이옴 기반 기능성 평가 기술 고도화 -장 건강 기능성 관련 연구 동향 분석
식품산업과 영양
2024 .06
Impact of Carbohydrate Consumption on Gut Microbiome and Metabolic Syndrome in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Disease and Human Microbiome : Microbiome Study on Allergic Disease in Infant and Children
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
The Gut Microbiome in an Ageing Host: Friend or Foe?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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