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Effect of Extraction Condition on in vitro Antioxidant Activities of Barley Sprout Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
새싹보리 잎, 뿌리 및 줄기 에탄올 추출물의 항산화 활성 및 신경세포 보호 효과 비교
한국식품영양과학회지
2018 .10
양액 처리에 따른 수경재배 새싹보리 수량과 폴리페놀 및 무기질 함량 비교분석
Journal of Plant Biotechnology
2021 .09
Research of Biological Efficacy of Barley Sprout Extract and Development for Dietary Supplements
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Antioxidant and Functional Analysis of Hydroponics Cultivated Barley Sprouts with Different Light Treatments
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Comparison of whole plant parts (flowers, leaves, stem and roots) on the antioxidant materials from Cirsium extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effects of Ethanol Extract of Polyphenol-rich Barley leaf on Differentiation of 3T3-L1 Preadipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antioxidant Activity and Neuroprotective Effects of Ethanol Extracts from Diospyros kaki Core
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
보리순 분말을 첨가한 쿠키의 품질특성
한국식품영양학회지
2015 .10
Effect of Barley Sprout Water Extracts on Anti-osteoporosis in Ovariectomized Rat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Near Infrared Treatment Effect on Young Barley Leaf Growth
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2023 .11
Comparison of Antioxidant Compounds and Activities of Wheat Sprout Extracts according to Harvest Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
새싹보리 분말을 첨가한 누룽지의 품질특성
산업식품공학
2021 .01
Anti-oxidative and anti-Inflammatory activities of barley sprout extract in Raw 264.7 macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
새싹 밀의 추출용매에 따른 생리활성 평가
한국식품영양학회지
2019 .01
Effect of Steeping Conditions on Growth and Bioactive Compounds of Barley and Wheat Sprouts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
새싹 더덕의 항산화 활성
한국식품영양학회지
2019 .01
새싹보리 분말첨가 인절미의 품질 특성
농업생명환경연구
2020 .01
Influence of Sprouted and Roasted Barley on Ochratoxin A Reduction in the Manufacturing Process of Roasted Barley Tea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of Temperature on the Extraction of β-Glucan from Different Jeju Barley Varieties
한국식품과학회지
2016 .06
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