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Effect of Heat Processing on Chemical Composition and Antioxidative Activity of Wheat Sprout Tea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Preparation of lactic acid bacteria fermented soybean Bellflower
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Soybean Sprouts: A Review of Nutrient Composition, Health Benefits and Genetic Variation
Plant Breeding and Biotechnology
2016 .01
Antioxidative activity of Codonopsis lanceolate Sprouts: Comparisons by Cultivation Periods and Plant Parts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Investigation of the Possibility of Using Functional Material Using Bellflower Buds
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .09
Development of Vegetaball Added with Aged-garlic, Bellflower and Ginger for Optimization of Antioxidant Activity Using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Increased Physiological Effects of Sprouts Using Stress Models
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
클로렐라 처리에 의한 유기농 콩나물 생육촉진 및 항산화 능력 증진효과
한국유기농업학회지
2015 .01
결명자 새싹의 재배 방법과 수확 시기에 따른 항산화 활성
한국약용작물학회지
2023 .12
밀싹의 재배 정도별 항산화 활성과 이를 첨가한 설기떡의 품질특성
한국식품영양학회지
2024 .08
Antioxidative Activity of Complex Extracts Using Biochemical Test in Mouse Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Antioxidative Activity of Edible Insects Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
수수의 종자와 새싹채소의 기능성분 분석
한국유기농업학회지
2017 .01
Quality Characteristics of Garlic Sprouts During Growth Period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Antioxidant contents and activities of twelve varieties of vegetable sprouts
한국식품과학회지
2019 .06
Comparative Analysis of 21 Ginsenosides of Sprout Panax Ginseng and Fermented Sprout Ginseng using Ultra High Performance Liquid Chromatography
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Dormancy-releasing and Improving Germination of Korean Bellflower (Campanulatakesimana Nakai) a Rare and Endemic Plant Native to the Korean Peninsula
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
The Antioxidative Effects of Low Temperature Aged Garlic Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Evaluation of crude protein, crude oil, total flavonoid, total polyphenol content and DPPH activity in the sprouts from a high oleic acid soybean cultivar
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
Effect of LED Irradiation on the Quality Characteristics of Sprout Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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