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The Characteristics of Pollens from Acorn and Darae in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Biological activities of Darae (Actinidia arguta) pollen
한국양봉학회 학술대회 자료집
2015 .03
The Characteristics and Biological Activity of Pollen from Korean Acorn (Quercus acutissima carr.) and Darae (Acinidia arguta)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Tyrosinase Inhibitory Activity of Acorn Pollen and Effect of Extraction Condition
한국양봉학회 학술대회 자료집
2015 .03
도토리의 일반 성분과 도토리 추출물의 기능에 관한 연구 고찰
한국식품영양학회지
2016 .02
제조방법에 따른 도토리 차의 이화학적 특성
Food Science and Preservation
2016 .06
Evaluation of Total Polyphenol, Flavonoid and Vitamin Content from the Crushed Pollens of Acorn and Actinidia
Journal of Apiculture
2015 .09
다래 화분 추출물의 LNCaP 전립선 암세포 증식 억제 효과
Journal of Apiculture
2023 .04
Antioxidant Activity of Bee Pollen of Different Botanical Origins from Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Acidic-Treated Acorn Pollen as Health Functional Food Materials for Improvement of Post-Menopausal Glucose Metabolism
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .03
적색-주황색 복색의 항산화 활성을 가진 웅성불임 아시아틱 나리 신품종 ‘Red Velvet’
한국육종학회지
2024 .09
Effect of Acetone Immersion for Pollen Extraction on Pollen Germination in Pear
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Optimization of nutritional composition of pollen diet for bumblebee rearing based on individual pollen analyses
한국양봉학회 학술대회 자료집
2016 .10
완도지역 붉가시나무의 성장 및 결실 특성과 종실량 상대성장식
한국환경생태학회지
2019 .01
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
Extraction of Latent Variable in Germination Images of Pear Pollen using Autoencoder
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
대식세포에서 다래 벌화분에 의한 염증 저해 효과 및 면역 단백질 발현
Journal of Apiculture
2024 .09
In Vitro Study of Pollen Grain Germination and Pollen Tube Growth of Hibiscus syriacus
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Nutritional Evaluation of Four Commercially Available Pollen Patties in Korea
Journal of Apiculture
2015 .09
도토리가루의 첨가량을 달리하여 제조한 냉동 현미증편반죽의 품질특성
Food Science and Preservation
2016 .06
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