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도토리의 일반 성분과 도토리 추출물의 기능에 관한 연구 고찰
한국식품영양학회지
2016 .02
완도지역 붉가시나무의 성장 및 결실 특성과 종실량 상대성장식
한국환경생태학회지
2019 .01
Tyrosinase Inhibitory Activity of Acorn Pollen and Effect of Extraction Condition
한국양봉학회 학술대회 자료집
2015 .03
도토리가루의 첨가량을 달리하여 제조한 냉동 현미증편반죽의 품질특성
Food Science and Preservation
2016 .06
The Characteristics of Pollens from Acorn and Darae in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
The Antioxidant Activity in Pollens from Acorn and Darae in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
증숙 및 열풍 건조 공정에 따른 도토리차의 품질특성
Food Science and Preservation
2017 .02
도토리깍정이 염료로 염색한 한지와 면의 색상 견뢰도 특성
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2024 .10
The Characteristics and Biological Activity of Pollen from Korean Acorn (Quercus acutissima carr.) and Darae (Acinidia arguta)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Comparison of quality and bioactive components of Korean green, white, and black teas and their associated GABA teas
한국식품과학회지
2022 .04
Effects of Tea Field Terroir on Green Tea Characteristics and Associated Microbiome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Quality Properties of Enzymatically Fermented Tea Prepared with Korea Green Tea Leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Evaluation of the Antioxidant Activities in Blended Teas
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
The functional properties of semi-femented tea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Changes in the Characteristics of Extracted Horse Oil Added with Green Tea leaves According to Storage Temperature, Storage Time and Green Tea Addition Concentration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Neuroprotective Effect of The Green Tea and Black Tea Extracts of MPTP treated SH-SY5Y cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
A Lexicon for Descriptive Sensory Evaluation of Blended Tea
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .12
볶음 공정에 따른 발아 향미차의 향기성분 및 이화학적 특성
Food Science and Preservation
2016 .10
Comparison in digestive promoting function of various types of tea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Mineral content and antioxidant potential of Pu-erh tea of different storage periods
한국식품과학회지
2023 .04
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