지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
오미자의 물 추출조건에 따른 shizandrin, gomisin A, gomisin N의 함량 비교
한국식품위생안전성학회지
2015 .01
지역별 오미자의 리그난 함량 및 분석법 검증
한국식품영양과학회지
2019 .10
전처리 조건에 따른 오미자 추출물의 지표성분 및 항산화 활성 분석
한국식품영양과학회지
2025 .02
Changes and Correlation of Lignan Contents among Schisandra chinensis (Turcz.) Baillon Germplasms for 3 Years
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
건조 오미자 장기저장 방법
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
Anti-Cancer Effects of Vegetable Soup on CT26 Cancer Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Comparison of anti-cancer effects of differently cultivated-tomato extracts on colorectal cancer cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
오미자 열매 부위별 이화학적 특성
한국식품영양과학회지
2016 .06
Effect of Gomisin C on Lipid Accumulation and Inflammatory Responses in Murine Adipocytes and Human Monocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Comparative Study of the Photo-protective and Anti-melanogenic Properties of Gomisin D, J and O
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
The Contents of Marker Compounds and Growth Characteristics in Schisandra chinensis Fruit with Different Environments
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Traditional Gochujang Exerts Anti-Cancer Effects in Colorectal Cancer Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Anti-cancer effects and molecular mechanisms of Gossypin in human non-small cell lung cancer, A549 cell
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Anti-cancer Effect of a Rare Ginsenoside Compound K on Prostate Cancer in vitro
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
오미자밭 잡초발생 특성
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2015 .10
Investigation of Antioxidant Component and Activity in Schisandra chinensis Collections for the Selection of Superior Lines
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .05
Analysis of Lignan Components from Schisandra chinensis and Comparison of Geographic Origins in Korea
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
Schisandra chinensis Genetic Diversity Analysis using Mitochondria Based Markers
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
Anti-Cancer Activity of Taxillus yadoriki by Induction of Cyclin D1 Proteasomal Degradation in Human Cancer Cells
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
Optimization of Extraction Conditions for Functional Ingredients from Schisandra chinensis fruit Using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
0