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Changes of Ginsenosides and Lignans during the Fermentation Process of White Ginseng Extract according to the Addition of Schisandra chinensis Baillon
한국약용작물학회 학술대회논문집
2023 .05
건조 오미자 장기저장 방법
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
Changes and Correlation of Lignan Contents among Schisandra chinensis (Turcz.) Baillon Germplasms for 3 Years
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
Selection of Superior Lineage Through Analysis of Functional Compounds of Schisandra chinensis Collecting Species
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
Investigation of Antioxidant Component and Activity in Schisandra chinensis Collections for the Selection of Superior Lines
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .05
오미자 열매 부위별 이화학적 특성
한국식품영양과학회지
2016 .06
오미자밭 잡초발생 특성
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2015 .10
오미자 첨가에 따른 백삼 추출물 발효과정 중 진세노사이드와 리그난의 성분 변화
한국식품영양과학회지
2023 .07
Schisandra chinensis Genetic Diversity Analysis using Mitochondria Based Markers
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
오미자(Schisandra chinensis) 열매의 과육과 씨에서 정유 및 리그난 성분 비교
Food Science and Preservation
2024 .08
팽화처리에 의한 오미자의 품질 특성
한국유기농업학회지
2016 .01
Development of Molecular Markers and Phylogenetic Analysis of the Schisandra chinensis Genetic Resources
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .05
Measurement of physiological activity of Schisandra chinensis essential oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
소면적 작물 오미자(Schisandra chinensis)에 대한 농약의 안전사용기준 설정
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2021 .05
The Contents of Marker Compounds and Growth Characteristics in Schisandra chinensis Fruit with Different Environments
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Study of Appropriate Irrigation Methods Setting for Drought Damage Reduction of Schisandra chinensis
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
Increased Effect on Antioxidant Activity and Quality Characteristics of Schisandra chinensis by the seed grinding
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Flowering and Pollination Characteristics of Schisandra chinensis(Turcz.) Baillon
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
Development of SSR Marker from Schisandra chinensis Using Next Generation Sequencing
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
지역별 오미자의 리그난 함량 및 분석법 검증
한국식품영양과학회지
2019 .10
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