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화장품 산업에서의 꽃을 활용한 소재 개발 및 제품화
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Quality characteristics of dried spinach according to drying conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Study on Paper Drying Rate Based on Lattice Boltzmann Method
펄프·종이기술
2022 .02
Flower Industry and Research in Japan
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
열풍건조 시의 건조 온도와 입경에 따른 콩(Glycine max)의 건조 특성
한국식품영양과학회지
2015 .11
Effects of Drying Condition and Binding Agent on the Quality Characteristics of Ground Dried-Pork Meat Products
한국축산식품학회지
2015 .01
열풍건조 시의 건조 온도와 풍속에 따른 콩(Glycine max)의 건조 특성
산업식품공학
2016 .01
열풍건조 도라지의 갈변과 항산화활성에 대한 건조온도와 스팀처리의 영향
산업식품공학
2016 .01
The Moisture Content and Temperature Variation in Contact Drying Process of Paper
펄프·종이기술
2019 .10
Growth Characteristic of Cut Flower Rose during High Temperature Period
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Morphological Characteristics of Flower Organs at Different Flower Developmental Stages in Various Strawberry Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Effects of Freeze Drying, Room-temperature Drying, and Room-temperature Drying after Roasting on Volatile Compounds Sugar Content, Flavonoids, and Antioxidant Activity of Hallabong Peel Tea
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Present Situation and Development Trend of Chinese Flower Industry
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
건조방법을 달리한 늙은 호박의 품질 특성 및 항산화 효과
한국식품영양학회지
2018 .01
Comparative Evaluation of Physicochemical Properties of Pine Needle Powders Prepared by Different Drying Methods
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .06
화훼상품 판매자와 소비자의 절화 상품 가격인지 비교
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Current Status and Challenges of Flower Industry in China
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Transcriptome Analysis of Apple Flowers Exposed to Cold Temperature
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
건조 온도에 따른 블루베리의 품질변화 및 항산화특성
Food Science and Preservation
2015 .08
당 삼투액을 달리한 삼투건조가 망고의 열풍건조에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2022 .12
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