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곰취와 한대리곰취 정유의 화학적 성분
한국식품영양학회지
2019 .01
곰취의 식품재료화를 위한 품질특성 및 가공제품에 대한 연구
Food Science and Preservation
2005 .02
Isolation and Identification of Secondary Metabolites from Ligularia fischeri leaves
한국약용작물학회 학술대회논문집
2014 .10
Effect of Growing Medium on Phytochemical Contents and Antioxidant Property of Ligularia fischeri
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Comparative Study of Biological Activities at Different Cultivation Condition of Ligularia fischeri
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
[P2-55] Comparative Studies on Nutraceutical Compounds of Ligularia fischeri Cultivated in 5 Major Producing Areas of Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
추출방법을 달리한 곰취(Ligularia fischeri) 추출물의 항산화 및 생리활성에 관한 연구
Food Science and Preservation
2017 .12
곰취(Ligularia fischeri)와 한대리곰취(Ligularia fischeri var. spicifoprmis) 정유의 향취 및 향기성분 비교
한국식품영양과학회지
2012 .12
Effects of Ethanol Extract of Ligularia fischeri Leaves on Freund's Complete Adjuvant-Induced Model of Chronic Arthritis in Mice
Food Science and Biotechnology
2006 .04
마이크로웨이브 추출조건에 따른 곰취 추출물의 총 폴리페놀 함량 및 항산화작용의 변화
Food Science and Preservation
2002 .09
Differences of Essential Oil Contents and Constituents between Red and Sweet Type of Ligularia fischeri Cultivated in Gangwon
한국원예학회 학술발표요지
2014 .10
산채류 산지농법 실용화 연구(IV) - P-V 곡선에 의한 곰취(Ligularia)속 3종의 수분특성 -
한국산림과학회지
2010 .01
[P2-54] Landrace-dependent Genetic Diversity of Ligularia fischeri in Phytonutrient Compounds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
곰취 분말을 첨가한 만두피의 품질 특성
Food Science and Preservation
2015 .08
곰취 종자의 발아, 유묘특성 및 분화묘 활착에 미치는 몇 가지 요인
한국산림과학회지
2016 .01
Physicochemical Comparison of Ligularia fischeri and Caltha palustris
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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