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Comparative Study of the Physicochemical Properties of Rice Endosperm Components Expressing Sugary-2 Mutant in Different Genetic Backgrounds
Applied Biological Chemistry
2009 .01
찰옥수수와 단옥수수간 교잡으로부터 유래된 F2:3 집단에서 수량 및 식미관련 형질의 유전분석
한국육종학회지
2012 .01
Physicochemical Properties of Japonica Non-Waxy and Waxy Rice during Kernel Development
Food Science and Biotechnology
2006 .04
중만생 기능성 당질미 ‘단미’
한국육종학회지
2015 .01
Effects of Waxy Rice Flours on Rice Muffins Containing Various Combinations of Nonwaxy/Waxy Rice Flour
Food Science and Biotechnology
1994 .06
찰흑미와 일반찰벼의 물리적 특성
한국식품과학회지
2002 .04
Physicochemical properties of waxy rice flours prepared from soaked waxy rice grains with different soaking times
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Molecular Structure of β-Glucans Isolated from Non-waxy and Waxy Barley
Food Science and Biotechnology
2004 .12
Characteristics of Endosperm Starch of the Rice Mutant Lines Induced by Sodium Azide
한국육종학회지
2009 .01
Aging of Waxy Rice Starch and Amylopectin Gels Isolated from Waxy and Nonwaxy Rice Starches
Food Science and Biotechnology
1999 .08
맵쌀 혼합비율에 따른 유과의 품질특성
한국식품과학회지
1991 .10
A New Challenge to Develop Waxy Corn Hybrids in Korea
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
찰흑미와 일반찰벼의 열수가용성 물질
한국식품과학회지
2002 .04
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