지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
내도복 다수성 기계수확 적응 소립 나물용 콩 '아람'
한국육종학회지
2019 .01
Soybean Sprouts: A Review of Nutrient Composition, Health Benefits and Genetic Variation
Plant Breeding and Biotechnology
2016 .01
벼흰잎마름병 저항성 고품질 중생 벼 ‘해품’
한국육종학회지
2019 .01
클로렐라 처리에 의한 유기농 콩나물 생육촉진 및 항산화 능력 증진효과
한국유기농업학회지
2015 .01
장류용 콩 품종별 발효물의 품질 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
Biochemical and proteomic analysis of soybean sprouts at different germination temperatures
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Evaluation of crude protein, crude oil, total flavonoid, total polyphenol content and DPPH activity in the sprouts from a high oleic acid soybean cultivar
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
Quantitative Analysis of Isoflavone in Soybean Sprouts Grown under Different Light Conditions
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
중북부지역에서 재배한 소립 검정콩의 품질 및 이화학 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
Disease resistance of soybean lines/cultivar collected from North Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Effect of lacquer (Toxicodendron vernicifluum) extract on yield and nutritional value of soybean sprouts
한국식품과학회지
2017 .08
The Immune-stimulating Effect of Soybean Sprouts Extract on RAW264.7 Macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
중북부지역 재배 콩나물 콩의 파종시기에 따른 품질 및 이화학 특성
한국식품영양과학회지
2018 .12
Investigation of Adequate Harvest Date and Changes in Light-treatment of Ginseng Sprouts in Plant Factories
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Comparative analysis of the functional compositions for soybean cultivars cultivated in the different locations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
콩 기계수확형 대립 내병 다수성 ‘우람’
한국육종학회지
2016 .01
Growth and Ginsenoside Content in Different Parts of Ginseng Sprouts Depending on Harvest Time
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Characteristics of Cheonggukjang Prepared with Various Soybean Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality Characteristics of Sausage Manufactured by Different Soybean Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
국내산 두류 품종에 대한 품질 분석
한국식품영양학회지
2020 .01
0