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중생 찰벼 신품종 ‘효원4호
한국육종학회지
2017 .01
중생 다수성 향미 신품종 ‘효원5호’
한국육종학회지
2016 .01
토종자원을 활용한 중생 찰벼 품종 ‘효원3호’
한국육종학회지
2019 .01
고품질 중만생 벼 품종 ‘효원6호’
한국육종학회지
2018 .01
찰벼 품종별 찰떡의 찰기 관련 전분 및 호화 특성
한국육종학회지
2015 .01
The Effect of Physicochemical Characteristics of Glutinous Rice Varieties on the Texture of Glutinous Rice Cake
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Comparison of protein and amino acid content in selected cultivars of non-glutinous rice in Korea
Korean Journal of Agricultural Science
2021 .12
Quality Characteristics of Sikhye Made with Glutinous Rice Cultivated in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quality Characteristics of Rice Cake with Glutinous Rice and Oat Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effect of soaking conditions on physicochemical properties and sensory quality of cooked glutinous rice with an electric rice cooker
Food Science and Preservation
2024 .08
Effect of water soaking pretreatment on the quality of glutinous rice cookies
Food Science and Preservation
2019 .07
Mineral Contents of Cereals (Brown rice, Barley, Black rice and glutinous millet) according to Cooking Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
중단간, 만생 중간찰벼 ‘진상2호’
한국육종학회지
2018 .01
약배양 이용 조생 거대배아 찰벼 계통 육성
한국육종학회지
2016 .12
향기가 있는 흑색찹쌀 신품종 ‘청풍흑향찰’
한국육종학회지
2016 .01
현미죽 적합 품종 선정을 위한 현미 품종별 이화학적 특성
한국식품영양학회지
2020 .01
복합내병충성 고품질 중만생 벼 ‘중모1045호’
한국육종학회지
2018 .01
Physicochemical Characteristics by Fermentation and Aging of Nonglutinous and Glutinous Rice Yakju
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effect of glutinous rice paste on the starch structure and starch-based metabolites during kimchi fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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