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한우 당대검정 탈락축의 산육능력 및 육질 향상에 관한 연구
한국축산학회지
2010 .01
Physicochemical Meat Quality, Fatty Acid and Free Amino Acid Composition of Strip loin, Chuck Tender, and Eye of Round Produced by Different Age Groups of Hanwoo Cow
한국축산식품학회지
2013 .01
쑥사료 급여가 비육한우의 비육능력 및 도체특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2007 .01
한우 암소 비육시 배합사료 급여형태가 발육, 혈액성상 및 도체특성에 미치는 영향
한국축산학회지
2013 .01
고에너지 사양이 비육후기 거세한우의 성장, 도체, 및 혈액성상에 미치는 영향
Korean Journal of Agricultural Science
2015 .09
Effects of High Levels of Nutrients on Growth Performance and Carcass Characteristics of Hanwoo Cattle
한국초지조사료학회지
2018 .01
Study on the fatty acid profile of phospholipid and neutral lipid in Hanwoo beef and their relationship to genetic variation
한국축산학회지
2019 .01
쑥사료 급여가 비육한우의 육질에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2007 .01
Change of performance, serum metabolite, and carcass characteristics on high energy diet of Hanwoo steers
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
Changes in growth performance, carcass characteristics, and meat properties of Hanwoo steers according to supplementation of composite feed additive
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .03
Effect of mixed hay supplementation during fattening on carcass traits and meat quality of Hanwoo steers
한국축산학회지
2017 .01
한우 암소의 성장곡선 모수에 영향을 미치는 요인
한국축산학회지
2003 .01
Changes in growth performance, carcass characteristics, and meat properties of late fattening Hanwoo steers according to supplementation of rumen protected methionine and lysine
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .09
Comparisons of Beef Fatty Acid and Amino Acid Characteristics between Jeju Black Cattle, Hanwoo, and Wagyu Breeds
Food science of animal resources
2019 .01
한우의 육성 및 비육기간중 배합사료 급여 수준에 따른 사료섭취량 조사
한국축산학회지
2002 .01
Effect of production level and source of fat supplement on performance, nutrient digestibility and blood parameters of heat-stressed Holstein cows
한국축산학회지
2019 .01
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