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Fatty Acid Profiles of Ten Muscles from High and Low Marbled (Quality Grade 1<sup>++</sup> and 2) Hanwoo Steers
한국축산식품학회지
2016 .01
잣기름을 활용한 혼합유의 지방산 분석
농업생명환경연구
2021 .10
저장조건이 포장 한우 등심의 관능적 특성 및 지방산 조성에 미치는 영향
Korean Journal of Agricultural Science
2015 .03
Effect of Growth on Fatty Acid Composition of Total Intramuscular Lipid and Phospholipids in Ira Rabbits
한국축산식품학회지
2015 .01
거정석 첨가급여가 거세한우육의 품질 특성에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2017 .12
Comparisons of Beef Fatty Acid and Amino Acid Characteristics between Jeju Black Cattle, Hanwoo, and Wagyu Breeds
Food science of animal resources
2019 .01
내가 하고 싶었던 한우 마블링 이야기들
동물생명과학연구
2016 .06
Research insights into omega-3 fatty acids as dietary supplements in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Analysis of Fatty Acid Composition and Phospholipid Content of Drone Pupae ( Apis mellifera L.) Using Different Pre-treatment Methods
Journal of Apiculture
2024 .11
Changes in the Total Lipid, Neutral Lipid, Phospholipid and Fatty Acid Composition of Phospholipid Fractions during Pastirma Processing, a Dry-Cured Meat Product
한국축산식품학회지
2017 .01
한우 거세 1+등급육의 대·소분할 부위별 일반성분, 무기질 및 비타민 조성
한국식품영양과학회지
2021 .04
Effect of Aging and Freezing Conditions on Meat Quality and Storage Stability of 1<sup>++</sup> Grade Hanwoo Steer Beef: Implications for Shelf Life
한국축산식품학회지
2017 .01
Erratum to: Study on the fatty acid profile of phospholipid and neutral lipid in Hanwoo beef and their relationship to genetic variation
한국축산학회지
2019 .01
Advancing the scientific understanding of omega-3 fatty acids: Recent trends and emerging insights
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Association of the dietary omega-6 to omega-3 fatty acid ratio with age-related macular degeneration in Korean adults
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Linkage Disequilibrium Analysis of Hanwoo in Gyeonggi Region using Hanwoo SNP Chip
Journal of Animal Breeding and Genomics
2021 .12
한우 유전자칩(Hanwoo 50K chip)을 이용한 전라북도 한우의 연관불평형 분석
Journal of Animal Breeding and Genomics
2022 .12
Profile of Hanwoo Steer Carcass Characteristics, Meat Quality and Fatty Acid Composition after Feeding Italian Ryegrass Silage
한국축산식품학회지
2015 .01
Application of Fats and Oils in Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Fatty Acid Profiles, Meat Quality, and Sensory Palatability of Grain-fed and Grass-fed Beef from Hanwoo, American, and Australian Crossbred Cattle
한국축산식품학회지
2017 .01
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