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이용수
ABSTRACT
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
REFERENCES
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Comparison of Anti-oxidant and Cytotoxic Properties of New Purple Sweet Potatoes, Sinjami and Yeonjami
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality Characteristics of Sweet Potato Paste Prepared by Different Cultivar and Heating methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Physicochemical Characteristics of Starch in Sweet Potato Cultivars Grown in Korea
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .06
Comparison of Quality Characteristics of Sweet Potato Snacks as Affected by Sweet Potato Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Antioxidant Contents and Antioxidant Activities of White and Colored Potatoes (Solanum tuberosum L.)
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .06
유색고구마 분말 첨가 양갱의 품질특성
한국식품영양과학회지
2022 .11
Quality and Antioxidant Properties of Fermented Sweet Potato Using Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality and Antioxidant Characteristics of Sweet Potato ( Ipomoea batatas (L.) Lam.) Cultivars Grown in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Change of quality characteristics of Korean three potato cultivars under different storage condition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
열처리 방법에 따른 고구마 페이스트의 품질특성
한국식품영양과학회지
2022 .09
고구마를 이용한 고추장의 숙성 중 이화학적 특성 변화
Food Science and Preservation
2016 .08
Quality Characteristics of Tablets Made From Sweet Potato Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Changes in Phenolic Compounds and Radical Scavenging Activity of Sweet Potato Cultivars According to Storage Duration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Sweet Potato Syrup Production by Saccharification of Sweet Potato With Malt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
유산균을 이용한 발효 고구마의 품질 특성 및 항산화 활성
한국식품영양학회지
2019 .01
A Novel Method to Evaluate Antioxidant Activity of Polyphenols
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effect of the Dextrose Equivalent of Maltodextrin on the Quality Characteristics of Jeju Purple Sweet Potato (Ipomoea batatas L.) during Molecular Press Dehydration
한국식품과학회지
2015 .12
Antioxidant Components and Antioxidant Activities of Four Different Rose Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Antioxidant Components and Activities of Sweet Potato Tips with Different Varieties and Harvest Season
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Physicochemical qualities, antioxidant compounds, and activities of six mini paprika cultivars
한국식품과학회지
2020 .08
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