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이용수
ABSTRACT
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
REFERENCES
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Organic acid and sugar contents in different domestic fruit juices
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
저속 압착 방식의 착즙기와 고속 파쇄 방식의 블랜더를 사용한 주스의 품질 변화에 대한 연구
한국식품영양학회지
2017 .06
저속압착방식으로 착즙한 오디주스의 항산화 및 항염증 효과
한국식품영양과학회지
2020 .05
Comparative Study on Qualities of Fresh Paprika Juices Prepared by Household High-Speed Blender and Low-Speed Juicer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Development and Quality Characteristics of Mixed Juice to Promote Consumption of Aronia Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of Low Temperature Storage on Proteolytic and Antioxidant Activities of Fresh Pineapple and Kiwi Juices Extracted by Slow-speed Masticating Household Juicer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Characterization of Enzymatic Browning Reaction of Apple Juices Extracted using Blender and Low-speed Masticating Household Juicer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of Mixed Fruit and Vegetable Juice on Alcohol Hangovers in Healthy Adults
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .03
국내 적포도주스의 항산화능과 색도의 상관성
한국식품영양과학회지
2015 .08
무농약 산머루 즙을 첨가한 양갱의 품질특성
한국유기농업학회지
2015 .01
Functional juice and quality characteristics using fruits and vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
콩즙 처리에 따른 한지의 물성 및 표면 특성 연구
펄프·종이기술
2021 .08
Analysis of Antioxidant Effects in Ethanol Extract of Fresh Tangerine, Cherry Tomato, Orange Paprika and Mixed Squeeze Juice Using a Slow-Speed Juicer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Antioxidant properties of commercial fruit juices and vinegars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quality Characteristics of Commercially Available Pear Juices and Farm-processed Pear Juices
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Physicochemical Properties and Antioxidant Activity of Commercial Fruit and Vegetable Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Lactobacillus plantarum MKHA15와 Leuconostoc mesenteroides MKSR을 첨가한 발효 채소 주스의 특성
대한영양사협회 학술지
2019 .01
The Influence of Storage Time and Temperature on the Activities of Antioxidant and Alcohol Metabolizing Enzyme of Heat-Treated Angelica keiskei/Green Grape/Pear Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Yogurt Supplemented with Aronia (Aronia melanocarpa) Juice
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .12
유동 초고압 공정을 이용한 딸기 주스의 미생물 안정성 향상 및 품질보존
한국식품과학회지
2015 .08
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