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Collected Variety of Schizandra chinensis Baillon
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
Prediction of Schizandra chinensis Flowering Season Using Meteorological Data
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .05
Development of Molecular Markers and Phylogenetic Analysis of the Schisandra chinensis Genetic Resources
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .05
오미자 관련 물질의 신경보호 및 면역조절 효능
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
오미자차와 오미자 물추출액의 무기질 함량 및 추출조건에 따른 이행률
한국식품위생안전성학회지
2015 .01
In vitro anti-oxidant activity of Schizandra chinensis extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Schisandra chinensis Genetic Diversity Analysis using Mitochondria Based Markers
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
Quality Characteristics of Omija Juice (Schizandra chinensis) with High-hydrostatic Pressure Treatment Conditions during Storage Periods
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
줄기 유인방법이 오미자의 생육 및 과실 수량에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
소면적 작물 오미자(Schisandra chinensis)에 대한 농약의 안전사용기준 설정
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2021 .05
Effects of Schizandra Chinensis Seed Extracts on Melanogenesis and Skin Elasticity in Animal Cell Models
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Selection of Environment-Friendly Organic Farming Materials for Controlling Leaf Spot Disease of Schizandra chinensis in Highland
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
Antioxidant Activities of Ethanol and Hot-Water Extracts of Omija (Schizandra Chinensis) Fruit with Different Drying Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
건조 오미자 장기저장 방법
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
A Comparison of a Chemical Components and Their Antioxidant Effects in Lycium chinense and Schizandra chinensis depending on Processing Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Antioxidant Activities of Ethanol and Hot-Water Extracts of Omija (Schizandra Chinensis) Fruit by Cultivated Altitudes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Review of Possible Application of Safflower (Carthamus tinctorius L.) and Omija (Schizandra chinensis Baillon) Residue Extract to Agricultural Fields
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
Effect of Medium Composition on in vitro Propagation and Plantlet Regeneration from Nodal Explants of Schizandra chinensis
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
Selection of Superior Lineage Through Analysis of Functional Compounds of Schisandra chinensis Collecting Species
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
Quality Characteristics of Vinegar Manufactured Using Byproducts of Omija (Schizandra chinensis Baillon)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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