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서방형 이산화염소 가스 젤팩을 이용한 닭가슴육 저장 중 품질 변화
한국식품영양학회지
2018 .01
서방형 이산화염소 가스 젤팩을 이용한 딸기의 저장 중 품질 변화
한국식품영양학회지
2017 .06
서방형 이산화염소 가스 젤팩을 이용한 딸기저장 중 주요 성분 및 항산화 활성의 변화
한국식품영양학회지
2017 .08
서방형 이산화염소 가스를 이용한 이슬송이버섯의 저장 중 품질 변화
한국식품영양학회지
2016 .08
Effect of Thawing Methods and Storage Time on Physicochemical Characteristic and Fatty Acid and Amino Acid Content of Frozen Duck Meat
한국가금학회지
2019 .12
키위 ‘스위트골드’ 과실의 수확시기에 따른 수확 후 품질 특성
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
서방형 이산화염소 가스 젤팩을 이용한 병풀의 저장 중 품질 변화
한국식품영양학회지
2022 .08
Effects of chlorine dioxide gas fumigation on the storage quality of astringent persimmon (Diospyros kaki T.) Cheongdobansi
Food Science and Preservation
2023 .04
Comparison of quality and sensory attributes for new crossbred and commercial Korean native chicken
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2016 .11
Exploring the effects of single nucleotide polymorphisms in insulin-like growth factor II (IGF2) gene on inosine-5’-monophosphate (IMP), inosine, and hypoxanthine contents in Korean native chicken (KNC)
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2022 .11
Influence of Probiotics-Friendly Pig Production on Meat Quality and Physicochemical Characteristics
한국축산식품학회지
2018 .01
저장조건이 포장 한우 등심의 관능적 특성 및 지방산 조성에 미치는 영향
Korean Journal of Agricultural Science
2015 .03
Genome-wide association study for fatty acid composition of breast meat in F2 crossbred chicken population
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2022 .11
서방출형 이산화염소 가스 젤팩의 미생물 살균 시험
한국식품영양학회지
2018 .01
세균을 이용한 수확후배지의 총질소 및 아미노산 증진 효과
한국버섯학회지
2018 .01
저농도 서방형 이산화염소 가스 병합처리가 파프리카의 저장 중 미생물 성장과 품질에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2016 .04
Quality Attributes of Fat-free Sausage Made of Chicken Breast and Liquid Egg White
한국식품영양학회지
2016 .08
염화지방산의 탄소수별 기상 그라프트 처리 효율 비교 분석
펄프·종이기술
2020 .08
Correlation between Antioxidant Enzyme Activity, Free Iron Content and Lipid Oxidation in Four Lines of Korean Native Chicken Meat
한국축산식품학회지
2016 .01
Effect of ultrasound treatment on the quality properties of chicken breast meat and the broth from Korean chicken soup (Baeksuk)
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .09
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