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밀 고분자 글루테닌 조성 분석을 위한 유전자 특이 분자표지 선발
한국육종학회지
2020 .01
PCR 마커를 이용한 국내 밀 품종의 고분자 글루테닌 Glu-B1 대립유전자 조성 평가
한국육종학회지
2024 .09
Multiplex STS-SSR 마커를 활용한 국산밀 품종 판별
한국육종학회지
2022 .06
장수형 밀 계통의 특성 분석 II. 밀가루 및 관련 유전자 특성
한국육종학회지
2015 .01
글루탐산의 생체이용률과 기능성
식품과학과 산업
2017 .09
Classification of 31 Korean Wheat (Triticum aestivum L.) Cultivars Based on the Chemical Compositions
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .12
Model development for prediction of the allergic response to the wheat proteins ω-5 gliadin and HMW-glutenin
Applied Biological Chemistry
2016 .01
Correlation between Test Weight and Whole Grain Ratio of Domestic Wheat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
젓갈에서 분리한 락토바실러스 파라카제이 GLU70 균주의 생화학적 특성 및 글루텐 분해능
한국식품과학회지
2022 .04
미국 벼 품종의 입형과 호화점도 및 식감 관련 형질 특성 분석
한국육종학회지
2022 .06
고온이 밀 등숙 초기에 미치는 영향
한국육종학회지
2017 .01
Differential induction of allergy responses by low molecular weight wheat proteins from six wheat cultivars
Journal of applied biological chemistry
2017 .01
Comparison of Allergy-Inducible Wheat Protein Contents among Imported and Domestic Wheat Flours in Korea
Journal of applied biological chemistry
2016 .01
한국의 제분 산업 발달사
식품과학과 산업
2017 .06
Walnut Improves Particulate Matter (PM)2.5-Induced Neurotoxicity in HT22 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
A Study on the Quality Characteristics of Domestic Wheat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
국내 밀 품종의 오메가5-글리아딘 (Gli-B1) 유전자좌 분석
한국육종학회지
2016 .01
Effects of Milling Methods and Cultivars on Physicochemical Properties of wheat flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effects of Milling Methods and Cultivars on Physicochemical Properties of Whole Wheat Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality characteristics and bread-making properties of Korean whole wheat flour produced at different addition levels of wheat bran
Food Science and Preservation
2024 .08
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