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우즈베키스탄 감자산업 및 국산 감자품종의 적응성 평가
한국국제농업개발학회지
2019 .01
Change of quality characteristics of Korean three potato cultivars under different storage condition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Potato Chips Processed from Different Potato (Solanum tuberosum L.) Cultivars Relating to the Water absorption and Pasting Viscosity of the Tubers
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Cooking Methods Alter Bioaccessibility of the Bioactive Compounds in Purple Potato (Solanum tuberosum L. var. Bora Valley)
농업생명환경연구
2020 .01
Comparison of Quality Characteristics of Sweet Potato Snacks as Affected by Sweet Potato Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
카자흐스탄의 감자산업 동향과 전망
한국국제농업개발학회지
2018 .01
Sequential sampling method for monitoring potato tuber moths (Phthorimaea operculella) in potato fields
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .09
휴면기간이 짧고 맛이 좋은 2기작감자 신품종 ‘금선’
한국육종학회지
2020 .01
Developing N₂O Emission Factor in Potato Field for Quantify N₂O Emission of Agricultural Field in Korea
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2017 .05
국산 신품종 감자의 이화학적, 구조적 및 유변학적 특성
한국식품영양과학회지
2017 .05
휴면기간이 짧고 숙기가 빠른 2기작 감자 신품종 ‘새봉’
한국육종학회지
2021 .12
Mulch and Planting Depth Influence on Second Growth of Potato Tubers
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Nutritional Composition of Korean New Bred-Potato Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Bacillus subtilis를 이용한 발효 감자 칩의 감자 품종에 따른 아크릴아마이드 저감화 비교
한국식품영양과학회지
2017 .06
가뭄에 잘 견디고 감자역병에 강한 다수성 감자 ‘대광’
한국육종학회지
2020 .01
Evaluation of Tuber Quality and Selection for Chip Processing in 21 Potato Clone
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Cellulase 계열 효소를 이용한 감자의 전분 추출 효율 증진
산업식품공학
2016 .01
Development of Cultural Methods for Increase of Potato Tuber Size in Aeroponic System
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
국내산 감자와 외국산 감자의 특성 및 성분 비교
한국식품영양과학회지
2024 .10
Physiological Age of Seed Potatoes Impact Early Maturation of Plants and Tubers
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
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