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Simultaneous Suppression of Ethylene Biosynthesis and Binding Using AVG and 1-MCP in Plum ‘Formosa’
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Ethylene Related Gene Expression in Ripening Nectarine ‘Kum Hong’ Fruits Treated with 1-Methylcyclopropene and Aminoethoxyvinylglycine
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
Ethylene Response in ‘Formosa’ Plums (Prunus salicina) During Storage at Different Temperatures
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Combined Treatment of Nano Silver and AVG Improves Postharvest Quality and Vase Life of Cut Flowers
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Ethylene Biosynthesis, Signaling, and Regulation in Roses
화훼연구
2021 .01
수확 전 aminoethoxyvinylglycine (AVG) 처리가 ‘포모사’ 자두 과실의 상온저장에 따른 과실품질에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2019 .12
1-MCP와 AVG의 수체처리에 의한 복숭아 과실의 Ethylene 및 경도 관련 유전자의 발현 변화
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Effects of ethylene treatment on postharvest quality in kiwi fruit
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .09
Effects of PE Film Liner, 1-MCP, and AVG Treatments on Fruit Quality Attributes of ‘Tonewase’ Persimmon during Cold Storage
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
The Effect of Postharvest 1-MCP Treatment on Phenolic Compounds and Glucosinolate Contents in Kimchi Cabbage
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
‘대홍’ 복숭아의 에틸렌 및 1-Methylcyclopropene (1-MCP) 처리에 따른 수확 후 생리 및 품질 특성 비교
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
자두 품질 향상을 위한 수확 후 관리 시스템 개발
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Optimization of Postharvest Treatments using 1-MCP and Calcium Chloride in Full-ripe Cherry Tomato
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
배추 ‘춘광’ 품종의 저장중 1-MCP 처리효과
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
수확전후 AVG 및 1-MCP처리가 저온저장 중 ‘미스홍’ 복숭아의 과실품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Effects of Bee Pollination and 1-MCP Treatment on Gray Mold, Postharvest Quality, and Gene Expression in Tomato and Strawberry Fruit
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Effect of Bee Pollination and 1-MCP Treatment on Postharvest Quality of Tomato ‘Dotaerang’
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
1-MCP 처리 및 에틸렌 흡착제가 ‘백가하’ 매실 저장에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2016 .08
아스파라거스의 장기저장을 위한 1-MCP와 MA저장의 효과
시설원예·식물공장
2016 .06
Differences in Postharvest Quality and Polar Metabolites Between Normal Versus Exogenous Ethylene Treatment during Kiwifruit Ripening
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
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