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비료 시용 수준이 토란 수량에 미치는 영향
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2015 .05
흑토란의 식품재료화를 위한 숙성 조건에 따른 토란의 특성 및 관능 최적화
한국식품과학회지
2016 .04
The effect of Colocasia esculenta extracts on the skin proliferation in HaCaT cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Fertilizer Use Efficiency of Taro (Colocasia esculenta Schott) and Nutrient Composition of Taro Tuber by NPK Fertilization
한국토양비료학회지
2016 .08
Effect of steaming on the functional compounds and antioxidant activity of Fijian taro (Colocasia esculenta L. Schott) corms
Food Science and Preservation
2019 .07
토란으로부터 분리한 면역활성 다당 galactomannan의 구조적 특성 규명
한국식품과학회지
2020 .12
Antibrowning and Antioxidant Effects of Plum Seed Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
데치기 조건, 포장, 냉·해동 방법이 토란대의 품질에 미치는 영향
산업식품공학
2016 .01
열수 및 유기산 처리가 '대보' 박피밤의 저장 시 품질에 미치는 영향
한국산림과학회지
2015 .01
토란과 토란 줄기 중 Chlorfenapyr의 잔류 특성
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2023 .04
Regulatory Effects of Colocasia esculenta and Eutrema japonicum Ethanol Extracts on C2C12 Myotube Differentiation and 3T3-L1 Adipogenesis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
토란과 토란 줄기 중 Acephate와 대사체 Methamidophos의 잔류 특성 및 섭취율 산출
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2022 .11
Screening of Various Antibrowning Agents in Apple Slices and Survey of Fresh-cut Products in Spring Season
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
토란과 토란 줄기 중 Pyrifluquinazon과 대사체 Pyrifluquinazon-1H의 잔류 특성 및 섭취율 산출
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2023 .04
열처리 및 갈변억제제 병용처리에 따른 아열대 마의 저장중 품질 특성 변화
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Changes of Postharvest Losses in Taro Roots according to Curing Conditions
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
박피 유무에 따른 참외 중 살충제 Cyenopyrafen 및 살균제 Cyflufenamid 잔류량 비교
농약과학회지
2019 .09
The Morpho-Somatic and Chromosomal Changes in Colchicine Polyploidy Induction Colocasia Esculenta Var. Antiquorium
Plant Breeding and Biotechnology
2023 .06
전분 종류에 따른 토란맛탕의 품질 특성
산업식품공학
2016 .01
Anti-obesity effect of Colocasia esculenta water extract and glucose precipitate using high-fat diet and Cholesterol diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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