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Golden2-like Transcription Factor Regulates Immature Fruit Pigmentation in Pepper
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Comparative Responses of Mineral Contents to Fruit Region in Blossom-End Rot ‘Volante’ Bell Pepper
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Tomatoes with a Mutation in Zeaxanthin Epoxidase Gene Display Changes in Fruit and Seed Pigmentation
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
광 수준이 고추와 토마토의 착과에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Effects of sex and line on volatile flavor compound contents in Korean native chicken breast meat
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2015 .11
Chlorophyll Contents and Morphological Responses of Tomato and Pepper to SO₂ Generated from Heating System
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Precise Analysis of Light Interception of Greenhouse Paprika and Tomato through Reconstruction of 3D Plant Canopy Model
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Non-destructive Estimation of Leaf Area Index in Greenhouse Sweet Pepper Using Plant Canopy Analyzer
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Transcriptome Profiling Underlying the Effect of 1-methylcyclopropene to Sweet Bell Pepper Fruit during Shelf Life after Cold Storage
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Estimating Leaf Area Index of Bell Pepper with Growth Stages by using Ray-tracing Simulation and Long Short-term Memory
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Production System Effects on the Shelf-life Related Quality in Tomato Fruits
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
온도 및 CO<sub>2</sub> 상승이 고추의 생육 및 과실품질에 미치는 영향
한국농림기상학회지
2016 .01
Distinguishing Two Genetic Factors that Control Yellow Fruit Color in Tomato
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Distinguishing Two Genetic Factors Controlling Yellow Fruit Color in Tomato
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Natural Variation in Gene Expression of Carotenoid Cleavage Dioxygenase Contribute to Changes of Fruit Color and Flavor Volatiles
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
수확 후 온도처리가 복숭아 (‘미백도’ 및 ‘수미’) 저온 저장 중 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Effect of Pre-storage Short-term Exposure of High CO₂ Treatment on Fruit Quality of Tomato during Storage
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Comparison of Antioxidant Activities in Tomato Bagel and Tomato Cookie Added Tomato Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Tomato leaf curl New Delhi virus Italian isolate cannot be infectious in pepper and tomato plants by agro-inoculation
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
조리방법에 따른 고추의 향기성분 변화
농업생명환경연구
2021 .12
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