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Genetic Dissection of Immature Fruit Color in Pepper
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Comparative Analysis of Fruit Pigmentation and Volatile Flavors in Tomato and Bell Pepper under an Artificial Canopy
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Identification of Dof Transcription Factor Family in Pepper
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Overexpression of anthocyanin regulatory transcription factors can alleviate salt stress-induced growth inhibition in torenia ‘Kauai Rose’
Plant Biotechnology Reports
2023 .04
온도 및 CO<sub>2</sub> 상승이 고추의 생육 및 과실품질에 미치는 영향
한국농림기상학회지
2016 .01
수확 후 온도처리가 복숭아 (‘미백도’ 및 ‘수미’) 저온 저장 중 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
STAY-GREEN Controlling Brown Fruit Color, Leaf Senescence and Fruit Shelf-Life in Pepper
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
고추 착과에 영향을 주는 기상요인
한국농림기상학회 학술발표논문집
2018 .01
Transcriptional Analysis of DNA-binding One Zinc Finger Transcription Factors in the Pepper Genome
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
풋고추 품종별 가격 및 규모 신축성 분석
한국유기농업학회지
2017 .01
Effects of planting density on the production of pepper for mechanized production operation
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
Antioxidative Activities of Extracts of Liriope platyphylla Immature Fruits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
육종학 교재용 고추 집단에서 경엽 자색, 과향, 세균성점무늬병 저항성의 유전
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Development of a Pipeline for 3D Image Analysis to Support Breeding for Flowering and Fruit Setting-related Traits in Pepper
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Differences in the occurrence pattern of red pepper anthracnose due to control in the pepper field in Jeonbuk Province in 2018
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Harnessing Anthocyanin-rich Fruit : A Visible Reporter for Tracing Virus-induced Gene Silencing in Pepper Fruit
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Genome-wide genetic variation and comparative transcriptome analyses of citrus mutant Jedae-unshiu and wild-type Citrus unshiu
Plant Biotechnology Reports
2023 .02
Fermentation of hot pepper juice by Bacillus licheniformis to reduce pungency
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Seasonal Difference of Fruit Quality Attributes in Sweet Pepper Cultivars under Simulated Export System
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Tomatoes with a Mutation in Zeaxanthin Epoxidase Gene Display Changes in Fruit and Seed Pigmentation
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
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