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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
References
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도라지, 더덕 그리고 잔대 추출물의 대식세포 면역조절 활성
한국식품영양과학회지
2018 .11
Immunostimulatory Effect of Tea Including the Plant Mixture Based on Sweet Potato Peel in RAW264.7 Macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
고구마껍질을 주원료로 한 식물혼합물의 면역증강 및 항암효과
한국식품영양과학회지
2020 .12
LPS로 처리된 Raw 264.7 대식세포에서 곤드레 추출물의 항염증 효과
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Anti-inflammatory Effect of Platycodon grandiflorum-derived Saponin on RAW264.7 Macrophage Cells
한국약용작물학회 학술대회논문집
2023 .05
RAW264.7 대식세포에서 산양삼 추출물의 탐식능과 사이토카인 분비 증가에 의한 면역 활성 증진 효과
한국식품영양과학회지
2019 .06
In vitro Screening for Immunostimulatory Effects of Natural Extracts in Raw264.7 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
SK-N-SH 세포에서 도라지, 더덕, 옥수수수염, 가시오가피의 Nitric Oxide에 의한 세포 독성 억제 효과
한국식품영양과학회지
2019 .08
Immuno-enhancing Effect of Aged Doraji (Platycodon grandiflorum) Extract in RAW 264.7 Macrophage Cell Line
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Immunostimulatory Effects of Fermented Barley Sprout by Lactic Acid Bacteria on RAW264.7 Macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Bacillus amyloliquefaciens(SRCM 100730)로 발효된 청국장 추출물의 RAW 264.7 대식세포 면역증강 활성
한국식품영양과학회지
2017 .11
Nitric Oxide Synthesis Inhibitory Effects from Six Kinds of Plant Extracts in LPS-Stimulated RAW 264.7 Cells
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
Immunostimulatory Activity of Agarwood in RAW 264.7 Murine Macrophages and ICR Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
The Immune-stimulating Effect of Soybean Sprouts Extract on RAW264.7 Macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
LPS로 처리된 RAW 264.7 대식세포에서 개미취 에탄올 추출물의 항산화 및 항염증 효과
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Anti-inflammatory Effects of Korean Propolis Extracts on Raw264.7 Macrophage Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Curcuma longa L. and Citrus junos Siebold complex extracts increase the immunostimulatory activity of RAW264.7 macrophages enhancing NO production and the level of inflammatory cytokines
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
대식세포(Raw 264.7)에서 LPS로 유도된 잇꽃 부위별 추출물의 항염증 효과
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Extrusion of Plant-based meat increases Immune-modulation effect in RAW264. 7 macrophages cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Immunomodulatory Effects of Black Rice Extract and Black Soybean Extract Mixtures on RAW 264.7 macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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