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Abstract
Introduction
Materials and Methods
Result and Discussion
Conclusion
References
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Effects of Frying Oil, Temperature and Time on the Quality of Deep-Fat Fried Carrot
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Comparison of nutritional quality and thermal stability between peanut oil and common frying oils
Applied Biological Chemistry
2015 .01
풀칠 · 고명기로 제조된 김부각의 물리적 건조 및 튀김 특성
Korean Journal of Agricultural Science
2015 .12
청초와 주정 전처리에 따른 오미자 물 추출물의 항산화 활성 비교
한국유기농업학회지
2015 .01
튀김유의 종류를 달리한 약과의 품질 특성
산업식품공학
2017 .01
부산지역 전복 종자방류사업의 경제적 효과 분석
수산해양교육연구
2023 .12
Physicochemical and organoleptic characteristics of deep-fat fried and microwaved potato chips
Applied Biological Chemistry
2015 .01
브로콜리 추출물을 이용한 우동 고명용 튀김볼의 저장성 증진
산업식품공학
2018 .01
Quality Variation and Ginsenoside Content Depending on Frying Conditions of Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
The Effect of Wasabi on Fatty Acid Profiles During Repetitive Frying Process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
The effects of traditional frying method on proximate composition and energetic values of fish species from Karachi coast of Pakistan
식품보건융합연구
2019 .01
The effect of baking and frying on the nutritional composition of mackerel
Food Science and Preservation
2018 .07
당-염 침지 전처리 공정과 진공저온유탕기술을 적용한 굴(Crassostrea gigas) 스낵의 제조공정 최적화
한국수산과학회지
2024 .12
튀김유의 종류를 달리한 약과의 저장 중 품질 특성
산업식품공학
2018 .01
튀김횟수에 따른 튀김식품(돈까스, 감자튀김) 및 식용유지(대두유, 카놀라유, 팜유, 돈지)의 변화
한국식품과학회지
2017 .02
광어 종자생산업체의 수익성 분석
수산해양교육연구
2016 .12
Physicochemical Properties of High Oleic Soybean Oil in Frying
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Microbial, physicochemical, and sensory characteristics of vacuum-fried mackerel (Scomber japonicus) meat
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Determination of Optimal Processing Conditions of High Protein Laver Chip using Air-Frying Technology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Fried pork loin batter quality with the addition of various dietary fibers
한국축산학회지
2021 .01
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