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식이섬유 첨가가 돈육 혼합물의 품질특성에 미치는 영향
동물생명과학연구
2015 .06
Quality properties of various dietary fibers as isolated soy protein (ISP) replacements in pork emulsion systems
한국축산학회지
2020 .01
Quality Improvement of Pork Loin by Dry Aging
한국축산식품학회지
2016 .01
Quality characteristics of deep fat fried carrots depend on type of frying oil, frying temperature, and time of frying
한국식품과학회지
2020 .02
Correlation of electrical conductivity and color with water loss and shear force of pork loin
Korean Journal of Agricultural Science
2024 .09
식품 중 식이섬유(Dietary fiber)의 의미와 기능성 고찰 : 식이섬유의 특성과 기능을 중심으로
식품과학과 산업
2019 .03
Effect of the Dietary Supplementation of Cassava by-product on Meat Quality in Pork
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Improved Oxidative Stability of Enhanced Pork Loins Using Red Perilla Extract
한국축산식품학회지
2017 .01
Comparison of Physicochemical Properties between Standard and Sow Pork
한국축산식품학회지
2018 .01
청초와 주정 전처리에 따른 오미자 물 추출물의 항산화 활성 비교
한국유기농업학회지
2015 .01
국내 순종 돼지의 품종별 등심의 품질특성 비교
동물생명과학연구
2018 .06
국내 농산물 및 해조류의 가열처리에 따른 식이섬유 함량 비교
한국식품영양학회지
2022 .08
Pressure Induced Structural Changes of Proteins Affecting the Ice Nucleation Temperature of Pork Loins
Food science of animal resources
2019 .01
Whole Grains, Dietary Fiber, and Gut Health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Comparison of nutritional quality and thermal stability between peanut oil and common frying oils
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Quality and Sensory Characteristics of Reduced-fat Chicken Patties with Pork Back Fat Replaced by Dietary Fiber from Wheat Sprout
한국축산식품학회지
2016 .01
부산지역 전복 종자방류사업의 경제적 효과 분석
수산해양교육연구
2023 .12
Meat Quality and Storage Characteristics of Pork Loin Marinated in Grape Pomace
한국축산식품학회지
2017 .01
풀칠 · 고명기로 제조된 김부각의 물리적 건조 및 튀김 특성
Korean Journal of Agricultural Science
2015 .12
Optimization of Extraction Conditions of Dietary Fiber from Bamboo shoot
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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