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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Nutrition for precision health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Food and Nutrition at 4.0 Generation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Examples of applying new technologies in the field of food and nutrition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Current approaches and future directions in precision nutrition for chronic disease
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Precision nutrition trend and jump start strategies
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Future and Challenge of Personalized Nutrition in the Era of Precision Medicine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Responses to Issues of Research Participant Protection in Food and Nutrition Research
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Study of Food/Nutrition-Based Hearing Protection
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effects of Nutrition Education Provided School Lunch by Personalized Daily Needed Food Exchange Units for Elementary Students : Changes in Nutrition Knowledges and Food Attitudes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Zinc in Pancreatic Islet Biology, Insulin Sensitivity, and Diabetes
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .03
Evaluation of Sodium Intake According to Nutrition Education and Nutrition Label Use: Korea National Health and Nutrition Examination Survey 2018
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
The folic acid and vitamin C content of popular food and ingredients according to the processing method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Untact Nutrition Service in National Projects: Focusing on the Nutrition Plus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Personalized Nutrition Management: Focusing on Health Functional Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Customized Healthcare Market Trends in Food and Nutrition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
대학생들의 건강 관심도에 따른 가공식품 관련 식행동과 식품표시 인식에 관한 비교 연구
한국식품영양학회지
2016 .08
[논문철회] 정밀영양과 식단 생성 기술: 전문가와 AI의 협력 모델
식품산업과 영양
2024 .12
A Comparative Study on Perception and Utilization on Food-Nutrition Labeling Classified by Age
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
맞춤형 영양서비스를 위한 과학기술과 해결과제
식품과학과 산업
2021 .09
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