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세계 식품 향료시장의 환경과 법적규제
식품과학과 산업
2017 .12
Digitalization of food flavor recognition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
What is a Taste and Flavor?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effects on Metabolism and Electroencephalography by Volatile Compounds in Basil (Ocimum basilicum)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Customized flavor research strategy for the development of K-Food using alternative proteins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Microencapsulation of Caramel Flavor and Properties of Ready-to-drink Milk Beverages Supplemented with Coffee Containing These Microcapsules
Food science of animal resources
2019 .01
기능성 식품소재 분야의 AI 기술 활용방안 및 발전 과제
식품과학과 산업
2024 .09
A Study on the Derivation of Representative Korean Food and Flavor based on the Image and Emotional Elements of Korean Food -Focusing on In-depth Interviews by Korean and Foreign Experts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
뇌파 검사(EEG)를 활용한 식품 인지의 정량화 및 분석
식품과학과 산업
2024 .09
Manufacture of Green Laver Chips Enhanced with Reaction Flavor Technology for Flavor Improvement
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Current Status of Functional Ingredients for Health Functional Food in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Strategies for Safety Study in Domestic/Global Health Functional Food Development
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Functional Properties of Citrus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
건강기능식품 국산 기능성원료(농촌진흥청 연구 중심으로)
식품과학과 산업
2020 .12
Analysis of the status and system of functional labeling food in Japan to supplement the functional report system for fresh food in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
The Effect of SO₂ Pollution on Plant Metabolism
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Trends in the Domestic Functional Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
R&D strategy for functional food through successful cases
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effects of sex and line on volatile flavor compound contents in Korean native chicken breast meat
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2015 .11
Approval Procedure of Functional Ingredient for Health Functional Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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