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Interaction of Temperature and Light Intensity on Growth Parameters and Functionality of Sweet Basil (Ocimum basilicum)
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
스위트 바질(Ocimum basilicum L.)의 생장 단계별 항산화 활성과 항염증 효과 비교
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Development of Cultivation Techniques with a Vertical Gardening System in Potted Basil (Ocimum basilicum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Effect of Basil (Ocimum basilicum L.) Seed Gum for Reducing Oil Uptake in Doughnuts during Deep Fat Frying
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
상토 용적수분함량 및 관수량이 바실(Ocimum basilicum)의 생육, 생리 반응 및 유용물질 함량에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
식물공장내 LED광원에 따른 바질의 생육과 기능성 성분
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
식물공장에서 LED광원과 배양액 농도에 따른 바질의 생육과 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
실내 농장에서 재배된 바질의 생육에 대한 광주기와 재배 배지의 영향
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Changes in Growth and Total Phenolic Contents of Ocimum basilicum Grown under Various UV-A Light Intensities with RGB LEDs
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Effects of Various Strains of Agrobacterium rhizogenes Strains on Hairy Root Induction and Analyses of Primary and Secondary Metabolites in Ocimum basilicum
한국약용작물학회 학술대회논문집
2022 .10
Functional Properties of Food Flavor Based on Electroencephalography and Metabolism
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effects of basil leaf (ocimum basilicum) marination on sensory attributes of spent layer meat
식품보건융합연구
2018 .01
Inhalation of Basil (Ocimum basilcum) Essential Oil Improved Cardiovascular Health and Leptin Resistance on High Fat-diet Induced Obese Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Chemical profiling of insect-resistant rice shows that geographical variations produce greater differences in chemical composition than genetic modifications
Plant Biotechnology Reports
2023 .02
Key genes in the phenylpropanoids biosynthesis pathway have different expression patterns under various abiotic stresses in the Iranian red and green cultivars of sweet basil (Ocimum basilicum L.)
Plant Biotechnology Reports
2021 .10
Analysis of Volatile Compounds in Korean Distilled Liquors using HS-SPME GC-MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Water Use and Stomatal Development of Sweet Basil under Various RGB Combinations
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Changes in Volatile Compounds in Garlic by Cooking Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Analysis of volatile compounds in Lycium chinense Miller with various extraction and drying methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
The Effect of Different Nutrient Solutions on the Growth of Sweet Basil in Deep Flow Technique Hydroponics
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
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