지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
2020
2019
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Monitoring of Naturally Occurring Benzoic Acid, Sorbic Acid, and Propionic Acid in Vegetables, Animals and Processed Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Determination of naturally occurring propionic acid in pulses and tuber crops
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Determination of Propionic Acid in Foods by Gas Chromathography
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Monitoring of Naturally Occurring Benzoic Acid, Sorbic Acid, and Propionic Acid in Vegetable Raw Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
다면적 접근방법을 이용한 전남지역 GCM 실천농가의 경영성과 분석
한국유기농업학회지
2018 .01
Foods and New Era
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Determination of Vitamin D in Domestic Foods by HPLC-MS/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Utilization of Affective/Sensory Science to Develop Care Foods and Future Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
New Pre-treatment Approaches of Animal Genetic Analysis in Composite Seasoning Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Analysis and Monitoring of Polydimethylsiloxane and Silicon Dioxide in Processed Foods and Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Elderly-Friendly Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Trends in Korean Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Analysis of Taste Intensity according to the Formulation of Various Animal Processed Foods using Electronic Tongue
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
축산식품의 윤리
축산식품과학과 산업
2017 .01
초등학생의 채소 인지도와 채소 섭취 관련 인자들 간 상관관계 및 학교급식의 설명형 메뉴명이 채소 섭취 의사에 미치는 영향
대한영양사협회 학술지
2018 .01
Strategies to Promote the Korea Functional Foods Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Determination of Melatonin Content and Antioxidant Activity of Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Strategy for Health Claim in Conventional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
A Study on the Activities of α-Amylase and Protease in Enzyme Foods and Enzyme-Shaped Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
코덱스의 식품 분류: 채소류
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
0