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Characteristics of traditional soybean pastes from ancient documents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
장류용 콩 품종별 발효물의 품질 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
Comparison of Quality of Korean Fermented Soybean Paste Produced in Gangwon-do
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Comparison of physicochemical properties of low-salt Doenjang according to manufacturing method of soybean paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Investigation of Quality Change of Traditional Soybean Paste (doenjang) in Gyeongnam
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
다양한콩 품종을 이용한 청국장의 이화학적 특성 조사
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Comparison of Quality of Fermented Soybean Paste (Doenjang) Produced in Gangwon-do
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effect of Beneficial Bacteria and Harmful Components in Traditional Soybean Paste on the Anti-inflammatory
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comparative analysis of Doenjang (Korean traditional soybean paste) manufactured in Gochang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Content of water-soluble vitamin riboflavin for traditional fermented soybean food of seven provinces in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Contents of water-soluble vitamin thiamine and niacin for traditional fermented soybean food of seven provinces in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Unique Metabolic Profiles According to Regional Specificity of Korea Domestic Soybeans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
우즈베키스탄 고려인 제조 장류의 품질특성
Food Science and Preservation
2015 .06
A study on manufacture and fermentation characteristics of fermented soybean using non-germinated soybeans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
검은콩 첨가 비율에 따른 앙금의 품질 특성
한국식품영양학회지
2020 .01
Nitrogen Fertilization and Nitrogen Utilization Efficiency in Soybeans
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2024 .10
Introduction to High Oleic Soybean Oil: Overview and Its Application in Food Service and Food Manufacturing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
국내 지역별 콩 발효 가공식품에 함유된 티아민, 리보플라빈 및 니아신 함량평가
한국식품영양과학회지
2022 .07
An Analysis on Changing Factors of World Soybean Markets
한국국제농업개발학회지
2017 .01
Physicochemical characteristics and enzymatic activities of traditional soybean paste (Doenjang) produced in Gochang-gun, Jeonbuk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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