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대두(Glycine max L. Merrill)와 호박(Cucurbita moschata Duch.) 씨를 이용하여 제조한 호박씨 두부의 품질 및 조직감 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
Enhanced Production of Phenolic Compounds from Pumpkin Leaves by Subcritical Water Hydrolysis
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .06
Physiochemical Properties and In Vitro Digestibility of Sweet Pumpkin Starches as Affected by Heat-moisture Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
호박잎 분말을 첨가한 스폰지 케이크의 품질 특성, 항산화 활성 및 저장 기간에 따른 노화 억제 효과
한국식품영양학회지
2016 .12
Physiological Activities of Pumpkin Extracts Fermented by Bacillus spp.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
전분 첨가 호박 페이스트의 저장 중 품질 특성 변화
한국식품영양학회지
2018 .01
Occurence and control of pumpkin fruit fly (Bactrocera depressa) in a field pumpkin
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Evaluation of Carotenoids Contents of Pumpkin Germplasms using HPLC
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Differences in Physiochemical Characteristics and Antioxidant Activities of Doenjang made with Different ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
고품질 다수확 품종 ‘농협 애’ 호박
한국육종학회지
2015 .01
Purification of Pumpkin Seed Protein Isolate and Its Nutritional and Techno-Functional Properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
반응표면분석법(RSM)을 이용한 단호박 말랭이의 제조조건 최적화
산업식품공학
2021 .11
Setting-up Quality Characteristics and APC Quality Control Model for Grade of Mini Sweet Pumpkin
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
다양한 보조사료 급여가 흰점박이꽃무지 유충 발육에 미치는 영향
한국국제농업개발학회지
2016 .01
Discovery of high value-added ingredients from agricultural by-products: skin whitening effect of pumpkin tendril in α-MSH-Stimulated Murine Melanoma Cell Line B16F10
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Requirements of Ingredient for Menopause : Guideline for Development of Safe Ingredient
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Estimates of Genetic Variability for Seedling Traits in Fluted Pumpkin (Telfairia occidentalis Hook. F)
Plant Breeding and Biotechnology
2016 .01
Useful Ingredients and Antioxidant Activities of Ailanthus Cortex Water Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Introduction to Development Process of Fungicides that Increase the Properties of Active Ingredient
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2023 .04
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