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호박잎 분말을 첨가한 스폰지 케이크의 품질 특성, 항산화 활성 및 저장 기간에 따른 노화 억제 효과
한국식품영양학회지
2016 .12
Comparison of the active ingredients and antioxidant activity of four different types of pumpkins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
대두(Glycine max L. Merrill)와 호박(Cucurbita moschata Duch.) 씨를 이용하여 제조한 호박씨 두부의 품질 및 조직감 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
Enhanced Production of Phenolic Compounds from Pumpkin Leaves by Subcritical Water Hydrolysis
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .06
전분 첨가 호박 페이스트의 저장 중 품질 특성 변화
한국식품영양학회지
2018 .01
Physiological Activities of Pumpkin Extracts Fermented by Bacillus spp.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Occurence and control of pumpkin fruit fly (Bactrocera depressa) in a field pumpkin
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Evaluation of Carotenoids Contents of Pumpkin Germplasms using HPLC
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
고품질 다수확 품종 ‘농협 애’ 호박
한국육종학회지
2015 .01
Physiochemical Properties and In Vitro Digestibility of Sweet Pumpkin Starches as Affected by Heat-moisture Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Purification of Pumpkin Seed Protein Isolate and Its Nutritional and Techno-Functional Properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
반응표면분석법(RSM)을 이용한 단호박 말랭이의 제조조건 최적화
산업식품공학
2021 .11
Setting-up Quality Characteristics and APC Quality Control Model for Grade of Mini Sweet Pumpkin
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
다양한 보조사료 급여가 흰점박이꽃무지 유충 발육에 미치는 영향
한국국제농업개발학회지
2016 .01
Research of Appropriate Seedling Period of Plug-seedling in Platycodon grandiflorum
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
Enhanced Physical and Functional Properties of Old Pumpkin by Co-Fermentation using Bacillus subtilis and Lactobacillus plantarum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Heat Treatment effects on In Vitro Digestibility of Sweet Pumpkin Flour and its Food Quality
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
황금색 미니단호박 ‘K1’ 품종 육성
농업생명환경연구
2021 .12
Genetic studies for the economic traits in Korean native chicken
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2018 .10
토마토 여름 육묘시 어린묘 정식과 육묘방법이 생육 및 수량에 미치는 영향
한국유기농업학회지
2015 .01
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