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The Particle Size of Oats (Daeyang Species) Can Affect Their Functional Components and Antioxidant Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Antioxidant Components and Antioxidant Activities of Four Different Rose Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Functional Components and Antioxidant Activities of 21 Rose Flower Cultivated in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Soybean Sprouts: A Review of Nutrient Composition, Health Benefits and Genetic Variation
Plant Breeding and Biotechnology
2016 .01
클로렐라 처리에 의한 유기농 콩나물 생육촉진 및 항산화 능력 증진효과
한국유기농업학회지
2015 .01
발아귀리의 싹 길이별 항산화 활성 및 기능성분
한국식품영양과학회지
2019 .12
Effect of Extraction Condition on in vitro Antioxidant Activities of Barley Sprout Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidant and Functional Analysis of Hydroponics Cultivated Barley Sprouts with Different Light Treatments
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Comparison of Antioxidant Compounds and Activities of Wheat Sprout Extracts according to Harvest Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Influence of Cooking Methods on Bioactive Compound Content and Antioxidant Activity of Brussels Sprouts
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .12
밀싹의 재배 정도별 항산화 활성과 이를 첨가한 설기떡의 품질특성
한국식품영양학회지
2024 .08
경북지역에서 파종시기가 춘파 귀리의 생육특성과 사료작물 종자생산에 미치는 영향
한국초지조사료학회지
2016 .01
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
Antioxidant contents and activities of twelve varieties of vegetable sprouts
한국식품과학회지
2019 .06
수수의 종자와 새싹채소의 기능성분 분석
한국유기농업학회지
2017 .01
Profiling and Establishing Health-Beneficial Effects of Bioactive Compounds in Germinated Alfalfa and Buckwheat Seeds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Saponin Analysis, Antioxidant and Antibacterial Activities of Quinoa Sprout
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effects of Black Soybean Contents on Physicochemical Characteristics of Oats Extrudate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Increased Physiological Effects of Sprouts Using Stress Models
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Evaluation of Quality, Antioxidant, and Anti-inflammatory Activity of Sprouted Adlay by Harvest Time
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
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