지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Quality and Physicochemical Characteristics of Small Black Soybean Cultivar Cultivated in the North-central Region of South Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
검은콩 첨가 비율에 따른 앙금의 품질 특성
한국식품영양학회지
2020 .01
The effect of cold plasma on the structural and physicochemical characteristics in soybean protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of Psyllium Husk Content on Physical Properties of Rice Extrudates
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effects of Black Soybean and Fermented Black Soybean Extracts on Proliferation of Human Follicle Dermal Papilla Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
경북지역에서 파종시기가 춘파 귀리의 생육특성과 사료작물 종자생산에 미치는 영향
한국초지조사료학회지
2016 .01
Survey for soybean cyst nematode infestation and biological and physicochemical characteristics of soybean fields in Gyeonggi province, Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Physicochemical Characteristics of Black Garlic after Different Thermal Processing Steps
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Physicochemical Changes of Black Garlic During Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Improvement of Intestinal Microbiota of Sustained-release Formulation of Mulberry Anthocyanin using HME (Hot-melt extrudate)
한국약용작물학회 학술대회논문집
2022 .10
Antioxidant Activity and Functional Components of Germinated Oats by Sprout Length
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
효소처리 팽화미 분말로 제조한 타락죽의 이화학 및 소화 특성
한국식품영양학회지
2016 .10
Immunomodulatory Effects of Black Rice Extract and Black Soybean Extract Mixtures on RAW 264.7 macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Enhancement of Solubility and Nanonization of Phenolic Compound in Extrudate from Angelica gigas Nakai by Hot Melt Extrusion using Surfactant
한국약용작물학회지
2018 .08
A study on manufacture and fermentation characteristics of fermented soybean using non-germinated soybeans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
장류용 콩 품종별 발효물의 품질 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
불림 후 건조 조건에서 서리태와 백태의 이소플라본 함량 변화
한국식품영양학회지
2023 .04
검정콩가루의 품질 및 항산화 특성에 미치는 발아 및 볶음처리의 영향
산업식품공학
2018 .01
Physicochemical Quality of Aged Black Chestnut Inner Shell
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Characterization of Oats Malts and Brewing Craft Beer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
0