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Analysis of management status of oak mushroom management in Chungcheongnam-do
Korean Journal of Agricultural Science
2021 .09
Investigation of Saccharification Characteristics by Korean Rice Variety
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Current prospects of mushroom production and industrial growth in India
한국버섯학회지
2018 .01
Factors Influencing the Consumption of Wild and Cultivated Mushroom Species in Southwestern Nigeria
Journal of forest and environmental science
2020 .01
액체종균으로 배양된 느타리버섯(Pleurotus ostreatus)의 이화학적 특성 및 항산화 활성
한국버섯학회지
2019 .01
Introduction of the representative mushroom cultivars and groundbreaking cultivation techniques in Korea
한국버섯학회지
2016 .01
병재배 느타리버섯 '수한'의 정밀재배관리를 위한 생육환경 분석
한국버섯학회지
2018 .01
Percieved Benefits and Knowledge Level of Mushroom Farmers Towards Mushroom Production in Selected Local Governments Area, Oyo State, Nigeria
Journal of forest and environmental science
2024 .09
버섯원물과 버섯 추출물 그리고 버섯 유래 화합물을 포함한 식품과 기능성식품
한국버섯학회지
2017 .01
새송이버섯, 팽이버섯 열수추출물의 항산화 및 항암 활성
한국식품영양학회지
2018 .01
Exploring the Anti-Inflammatory Potential and Structural Features of Fucoidan Extracted from Ecklonia maxima Stipe
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Antiviral activity against Influenza A (H1N1) virus of Oak mushroom (Lentinula edodes) Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Influence of Oak Mushroom (Lentinula edodes) and Chickpea Flour Ratios on the Physicochemical Characteristics of Plant-Based Meat Analogues
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
약용버섯과 식용버섯의 건조방법에 따른 품질특성
Food Science and Preservation
2016 .10
표고버섯의 지면 톱밥균상재배에 의한 재배과정과 수확
한국산림과학회지
2015 .01
느타리 병버섯 재배사 원격환경 모니터링 및 제어시스템 개발
한국버섯학회지
2017 .01
버섯 수확 후 배지의 산업적 활용
한국버섯학회지
2019 .01
Optimal Manufacturing Conditions and Quality Properties of Lentinula edodes Stipe Syrup
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
갈색양송이 인지도 제고를 위한 소비 성향 분석
한국버섯학회지
2019 .01
꽃송이버섯 기부의 성분분석 및 면역활성
한국식품과학회지
2016 .10
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