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음료 개발을 위한 가공용 쌀의 수화, 호화 및 당화특성 비교
한국식품영양학회지
2016 .10
쌀 가공처리에 따른 쌀 맥즙 및 쌀 맥주의 품질특성
산업식품공학
2019 .01
음료가공을 위한 쌀 품종별 품질 특성 비교
한국식품영양학회지
2017 .12
Optimization of enzymatic liquefaction and saccharification of non-waxy rice starch for pre-treatment of lactic acid fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Enhanced saccharification of reed and rice straws by the addition of β-1,3-1,4-glucanase with broad substrate specificity and calcium ion
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Comparison of Starch Properties in Various Korean Rice Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
냉동볶음밥 제조를 위한 품종별 쌀의 특성
Food Science and Preservation
2015 .12
Comparison of Differences in Rice Quality Characteristics According to Cultivation Regions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Quality Characteristics of Plant-Based Rice Milk Using Processed and Functional Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
한국 육성 벼 품종의 DNA profiling에 의한 유전적 다양성 분석 및 품종 판별
Journal of Plant Biotechnology
2017 .01
클린라이스 제조방식에 따른 백미의 품질 특성
Food Science and Preservation
2016 .08
Quality Characteristics of muffins added with different rice variety
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
국내 육성 벼 243 품종의 형태적 특성에 따른 품종 분류
한국육종학회지
2016 .01
Development and Sensory Characteristics of Dressing Using Oak Mushroom Stipe Saccharification Concentrate Solution
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
소득작물 후작용 고품질 조생 벼품종 ‘화왕’
한국육종학회지
2018 .01
Characterization of Chemical Composition and Enzymatic Saccharification of Lignocellulosic Biomass by Alkali Pretreatment
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2016 .10
Quality characteristics of extruded rice snacks based on the rice cultivar and addition of rice germs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Study on Sensory Characteristics of Korean Native Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quality Characteristics of Madeleine Added with Different Rice Variety
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quality Characteristics of Rice Breads according to the Different Rice Cultivars for Processing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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